Katy Perry, așa cum nu a văzut-o nimeni până acum! Artista s-a umplut de celulită

hepta_3352290.jpg

Katy Perry a luat în greutate

Katy Perry a pierdut lupta cu kilogramele și nu i-a păsat de paparazzi care au surprinz-o pe stradă etalându-și formele fără vreun fel de înhibiție. E clar că artista se simte bine în pielea ei și nu mai ține cont de gurile rele.

Katy Perry (35 de ani) a ieșit la plimbare fără să se gândească că ar putea fi surprinsă de fotografi. A luat în greutate, dar nu pare să se îngrijoreze de acest lucru. Artista are mult succes și se bucură de dragostea pe care o primește necondiționat de la fanii ei.

profimedia-0469015277.jpg

Foto: Profimedia

Katy Perry a ales să se îmbrace foarte lejer pentru plimbarea în oraș, și a reușit fără prea multe greutăți. A purtat un trivou mov, iar de aceeași nunață și-a pus și o pereche de pantaloni și ca toată ținută să fie în același ton, Katy a purtat papuci cu aceeași culoare.

profimedia-0468991788.jpg

Foto: Profimedia

Katy Perry Și Orlando Bloom s-au logodit de Valentine's Day. Solista a primit un inel de 5 milioane de dolari

După o relație cu suișuri și coborâșuri, ba chiar și o despărțire, Katy Perry (34 de ani) și Orlando Bloom (42 de ani) s-au logodit. Vestea cea mare a fost dată chiar de mama solistei, care a dezvăluit pe rețelele sociale că cererea în căsătorie a avut loc chiar de Valentine's Day.

La scurt timp, și cele două vedete au confirmat informația pe Instagram, unde le-au arătat fanilor și inelul de logodnă, unul cu totul deosebit, cu trimitere la numele de familie al actorului: Bloom - înflorit, exact ca o floare cu pietre prețioase. Iar prețul a fost pe măsură. În presa de peste Ocean se vehiculează că actorul a scos din buzunar 5 milioane de dolari pentru logodnica sa.

Lacrimile nu au lipsit, căci solista a fost luată prin surprindere de gest și de cadrul romantic pregătit de cel care-i va deveni soț în curând: o arcadă de flori și zeci de baloane în formă de inimă.

 

 

Loading...

Citește și

  • ezra miller

    MET Gala 2019, eveniment caritabil anual dedicat Costume Institute al Metropolitan Museum of Art din New York, a avut loc luni, 6 mai, iar crema vedetelor internaționale a acaparat atenția devoratorilor de monden și de fashion. Ținutele pot fi încadrate în multe categorii: banale, colorate, extravagante, transparente, ingenioase, dar și… bizare. Iată-le pe acelea care te fac să exclami, cu siguranță, “wow”.

  • katy perry şi colegii din juriu

    Katy Perry, în vârstă de 34 de ani, este o cântăreaţă căreia nu îi lipseşte creativitatea şi curajul de a ieşi din tipare prin alegerile vestimentare excentrice pe care le face. Ea şochează cu fiecare apariţie şi optează pentru rochii pe care nu orice colegă de breaslă ar îndrăzni să le poarte. Katy Perry a confirmat că adoră să se costumeze la filmările emisiunii "American Idol". Nu mică le-a fost mirarea celor prezenţi pe platou când au văzut că în locul lui Katy Perry un personaj malefic, din desenele animate, li s-a alăturat. Iată despre cine a fost vorba!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1