Katie Price, în sânii goi pe plaja din Maldive! Cum i se văd cicatricele operațiilor estetice

katie_price_1.jpg

katie price
Katie Price și-a etalat silicoanele pe plaja din Insulele Maldive
Foto: The Mirror/Instagram

Katie Price (38 de ani) aproape că a încălcat legea în Insulele Maldive după ce a fost surprinsă topless pe plajă. Ea a plecat în această destinație exotică pentru a-și petrece vacanța alături de soțul său, Kieran Hayler și cei cinci copii ai ei.

Soarele arzător și apa fermecătoare a Oceanului Indian te îndeamnă la relaxare, dar pentru fostul fotmodel, Katie Price, nimic nu este mai plăcut decât o plimbare pe plajă fără sutien. Vedeta și-a etalat uriașele dotări, dar, după cum precizează The Mirror, a oferit și o vedere foarte clară cicatricelor lăsate de cele opt operații estetice.

katie_price_3.jpg

katie price
Katie Price a încălcat legea în Maldive, făcând plajă topless
Foto: Instagram

Insulele Maldive sunt o țară islamică unde sunt impuse reguli stricte turiștilor, astfel că le este interzis să se dezbrace prea mult. Katie Price nu s-a simțit însă deloc deranjată că a încălcat flagrant legea și a umblat pe plajă doar cu niște chiloți minusculi și în sânii goi.

katie_price_2.jpg

katie price
Cele opt operații estetice au lăsat în urmă cicatrice vizibile
Foto: Instagram

Pe site-ul oficial al Guvernului din Maldive este scris foarte clar că este nudismul și umblatul topless sunt interzise, dar vedeta nu putea rata ocazia de a obține un bronz perfect pe sâni.

katie_price_1.jpg

katie price
KAtie Price se află în vacanță cu familia în Maldive
Foto: Instagram
Loading...
 
 

Citește și