Katie Price, concediu exotic în scaun cu rotile. Modelul britanic și-a rupt picioarele în iulie

profimedia-0565424303_copy.jpg

Iubitul o ia în braţe ca să nu stea tot timpul în şezut
Foto: Profimedia

Cu picioarele rupte, nu se lasă de distracţii nici la vreme de pandemie! Katie Price e în vacanţă, în cărucior cu rotile, în Maldive, împreună cu iubitul mult mai tânăr.

Nu se teme că se poate infecta cu COVID-19! Fostul fotomodel britanic Katie Price (42 de ani) îşi trăieşte viaţa din plin. Deşi şi-a rupt picioarele, în iulie, în timpul unei vacanţe în Turcia, nu renunţă la călătorii. 
Ea se află cu iubitul, Carl Woods, de 31 de ani, în Maldive. Katie şi-a rupt ambele picioare când a încercat să sară peste un zid al unui parc de distracţii tematice. Woods are grijă de ea ca de un copil, fiindcă e imobilizată în scaunul cu rotile. 
Într-un mesaj pe rețelele sociale, Katie a transmis: ”Am spus da la totul”. A lăsat astfel de înţeles că se pregăteşte și de logodnă cu tinerelul. Curios este că, după ce s-a declarat falită, anul trecut, vedeta a fost în vacanţe în Turcia, New York, Spania, Thailanda, şi acum în Maldive plăteşte la hotel 1.500 $ pe noapte. 

profimedia-0565425762_copy.jpg

O plimbă peste tot în scaunul cu rotile
Foto: Profimedia

A câştigat bine din modeling, apariţii în revistele “FHM”, “Playboy”, “Maxim”, “Vogue”, “Esquire”, din reality show-uri TV şi afaceri cu cosmetice, maşini, harnaşamente pentru cai şi coşciuge. 
Dar a făcut praf banii pe operaţii estetice şi distracţii. Katie s-a despărţit în 2018 de al treilea soţ, Kieran Hayler, după 5 ani de căsnicie. 
Ei au împreună un băiat, Jett, de 7 ani, şi o fetiţă, Bunny, de 6 ani. A mai fost măritată cu Peter Andre, între 2005 şi 2009, şi cu Alex Reid din 2010 până în 2011. 
Price mai are un fiu autist, Harvey, de 18 ani, cu fostul fotbalist Dwight Yorke, un fiu, Junior, de 15 ani, şi o fiică, Princess, de 13 ani, din căsnicia cu Peter Andre.
Loading...

Citește și