Katie Holmes s-a despărțit de Jamie Foxx după 6 ani. Cum arată noua iubită a actorului

katie-holmes-jamie-foxx.jpg

katie holmes si jamie foxx
Katie Holmes și Jamie Foxx s-au afișat ultima oară împreună la Met Gala 2019
foto: Getty Images

Katie Holmes (40 ani) este, oficial, din nou o femeie singură. După ce Jamie Foxx (51 ani) a fost văzut acum trei zile ținându-se de mână cu americanca Sela Vave, a venit și confirmarea că el și Katie nu mai sunt împreună, deși zvonurile că cei doi nu ar mai forma un cuplu circulau de câteva luni.

Actrița Katie Holmes (40 de ani) s-a despărțit de actorul și cântărețul Jamie Foxx (51 de ani). În urmă cu numai câteva zile, Jamie a fost auzit spunând despre Katie ”nu mai suntem un cuplu de luni bune” și s-a afișat alături de cântăreața Sela Vave, într-un club din Los Angeles, iar acum a venit și confirmarea din partea jurnaliștilor de la ”People”.

jamie-foxx-vera.jpg

jamie foxx si sela vave
Jamie Foxx, surprins de mână cu tânăra solistă Sela Vave
foto: Profimedia

 

jamie-foxx-iubita.jpg

jamie foxx si sela vave
Jamie Foxx și Sela Vave a fost surprinși într-un club în urmă cu câteva zile
foto: Profimedia

 

Katie Holmes și Jamie Foxx, un cuplu foarte discret

Fosta soție a lui Tom Cruise, Katie Holmes, a pozat o singură dată împreună cu Jamie Foxx pe covorul roșu: la Met Gala, anul acesta, în luna mai. Prima dată au fost văzuți împreună la un eventiment din East Hampton, New York, în 2013, însă Jamie a negat cu înverșunare, la vremea respectivă, că ar avea o legătură amoroasă cu Katie.

Un an mai târziu, fosta soție a lui Tom Cruise, posesoarea unei averi de 25 de milioane de dolari, declara că este deschisă spre o nouă relație și spunea despre ea însăși ca este ”o persoană foarte iubitoare”. Un prieten comun comenta că ”Jamie și Katie se văd cât de des pot, deși sunt amândoi părinți și sunt complet dedicați carierelor lor”.

Katie Holmes a divorțat de Tom Cruise tot după șase ani

Katie Holmes, născută în Ohio, SUA, și-a început cariera în 1997, cu filmul ”Furtună de gheață”. În perioada 1998-2003, a făcut furori în serialul pentru adolescenți ”Dowson’s Creek”, iar în 2005 a atins vârful în carieră cu rolul din ”Batman - Începuturi”. A urmat căsătoria cu Tom Cruise, în 2006, după numai un an de relație. În același an, Katie a devenit mama unei fetițe, Suri, iar cariera ei de actriță a intrat într-un con de umbră.

katie-holmes-tom-cruise-2008.jpg

katie holmes tom cruise suri in 2008
Katie Holmes, Tom Cruise şi fetiţa Suri, fotografiaţi în 2008 pe când formau o familie fericită
foto: Hepta

 

Katie, Tom erau urmăriți peste tot, în presă erau numiți ”supercuplul”, însă în 2012, după șase ani de căsnicie, cei doi au divorțat. S-a tot vorbit despre un contract foarte strict semnat de Katie cu fostul soț, în care se angaja să nu se afișeze cu niciun bărbat timp de cinci ani după divorț. Așa s-ar explica discreția cu care actrița și-a trăit povestea de dragoste cu Jamie Foxx, începută la un an după divorț.

Jamie Foxx, o carieră strălucită

Jamie Foxx și-a început cariera în 1989, când s-a alăturat unui club de actori care spuneau glume într-un bar. A jucat în filme precum ”Pușcași marini”, ”Fete de vis”, dar și seriale de succes, precum ”Miami Vice”, și chiar a avut propriul său show, ”The Jamie Foxx Show”, timp de cinci ani, până în 2001. A câșticat un premiu al Academiei, un Golden Globe și un Grammy, iar acum este prezentatorul și producătorul emisiunii ”Beat Shazam”.

Citește și:

Fosta soție a lui Tom Cruise, fără sutien și fără machiaj pe stradă

Katie Holmes, liberă să se afişeze cu noul iubit. Clauza impusă de Tom Cruise la divorţ a expirat

 

Loading...

Citește și

  • Tom Cruise, în vârstă de 56 de ani, este un membru devotat al Bisericii Scientologice, iar gurile rele din presa de peste Ocean susţin că actorul a fost dispus să sacrifice orice pentru a juca un rol-cheie în sânul acestei comunităţi controversate. A renunţat la o viaţă de familie liniştită şi refuză să o viziteze pe fiica pe care o are alături de Katie Homes, în ciuda faptului că cea mică a cerut de multe ori să îşi întâlnească tatăl pentru a petrece timp cu el. Cu toate acestea, Cruise este un om împlinit, iar copiii săi din căsătoria cu Nicole Kidman se bucură de toată atenţia actorului, spre deosebire de Suri, care nu are ocazia de a fi în preajma părintelui său.

  • La scurt timp de la lansarea clipului de promovare a filmului ”Top Gun 2: Maverick”, fanii au oftat din toţi rărunchii când au văzut în ce hal a ajuns Val Kilmer la 59 de ani. După ce s-a luptat cu un cancer la gât şi respiră printr-un tub traheostomic, el revine în rolul lui Iceman Kazansky.