Katie Holmes, înşelată cu o bombă sexy

15-vedete-foto-3-2-col-profimedia-0465843118.jpg

Jamie Foxx a fost surprins într-un club de noapte cu fotomodelul Sela Vave
Foto: profimedia
Citeste tot despre: 

Nu are noroc în dragoste! Actriţa Katie Holmes (40 de ani) a fost înşelată de iubitul său, actorul Jamie Foxx (51 de ani), cunoscut mai ales pentru rolul din filmul “Django dezlănţuit”.

Starul a fost surprins vineri seara într-un club de noapte din West Hollywood împreună cu o bombă sexy. Este vorba de fotomodelul şi cântăreaţa de 20 de ani, Sela Vave, pe care a ţinut-o tot timpul de mână.

 

Foxx şi Holmes au o relaţie de şase ani. Ei au ascuns cât au putut că sunt împreună. Dar în cele din urmă au trebuit să recunoască. Oficierea relaţiei lor nu îl împiedică pe Foxx să o înşele şi să o umilească pe Katie. Ea a divorţat de Tom Cruise în 2012 după numai 6 ani de căsnicie. Katie Holmes  are o avere de 25 de milioane de dolari, iar Jamie Foxx are în conturi 100 de milioane de dolari.

Loading...

Citește și

  • katie holmes fara sutien

    Fosta soție a lui Tom Cruise se află zilele acestea împreună cu noul ei iubit în New Orleans, unde amândoi filmează pentru două proiecte cinematografice. Katie Holmes a ieșit până la colțul străzii, să cumpere cafea, îmbrăcată foarte lejer, fără sutien, și fără pic de machiaj pe chip, iar paparazzii au fost pe fază.

  • Katie Holmes, pe un ger de crapă pietrele pe stradă în New York

    Katie Holmes a renunţat la eleganţă la ieşirile pe stradă! Paparazzi au surprins-o recent într-o ţinută caraghioasă. Nu ai fi zis că e o vedetă de la Hollywood.