Kate Moss şi-a revenit!

CLIIMA20120923_0027_1.jpg

Kate a stat ce-a stat la soare, apoi au apucat-o poftele de giugiuleală
Citeste tot despre: 

N-ai spune că ea este „drogata” şi „beţiva” despre care presa internaţională a scris pagini întregi.

Kate Moss, 38 de ani, nu se sfieşte să-şi arate formele cu care natura a înzestrat-o. Fostul manechin a ajuns pe paginile tabloidelor după ce a fost fotografiată goală în timp ce se afla în vacanţă, pe plaja de pe insula Formentera.

Kate Moss a fost urmărită o perioadă bună de paparazzii italieni în timpul vacanţei sale în Europa. Şi faptul că au fost atât de perseverenţi a dat roade până la urmă. Astfel, Kate a fost imortalizată în timp ce se relaxa pe plajă în sânii goi.


Soţul ei, Jamie Hince, în vârstă de 42 de ani, a avut parte, pe lângă cocoloşeli, de un corp minunat înzestrat cu o pereche de sâni perfecţi. În 1997, Kate Moss începuse să fumeze câte două pachete de ţigări pe zi, iar nopţile pierdute în club deveniseră o obişnuinţă pentru ea.

În 1998 a fost internată pentru prima oară la un centru de dezintoxicare, din cauza drogurilor. Punctul culminant l-a atins în anul 2005, când a fost implicată într-un scandal imens cu droguri. Atunci au apărut poze cu ea în timp ce consuma cocaină.

A pierdut contracte mari cu H&M, Chanel, Burberry, în valoare de milioane de dolari. În schimb, apărea constant în tabloide cu poze în ipostaze absolut groaznice.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1