Kate Moss a închis două oraşe pentru nunta ei să fie perfectă

Citeste tot despre: 

Fotomodelul Kate Moss s-a căsătorit astăzi cu rockerul Jamie Hince, din trupa The Kills, în cadrul unei ceremonii fastuoase, ce a necesitat restricţionarea accesului în două orăşele din Cotswolds, sud-vestul Angliei. Invitaţii au primit permise speciale de acces, totul pentru ca nunta să decurgă exact aşa cum şi-a dorit.

"Kate speră că închiderea celor două oraşe îi va impiedica pe cei neinvitaţi să apară la nunta ei", declara zilele trecute o sursă apropiată vedetei, conform Mediafax.

Localnicii au primit, de asemenea, permise de acces, astfel încât să fie liberi să plece sau să intre în oraş.

După ceremonia de căsătorie susţinută la biserica St Peter din Southrop, mirii au ieşit afară pentru fotografii alături de cele 15 domnişoare de onoare ale miresei, printre care se afla şi fiica lui Kate Moss, Lila Grace (8 ani). Foto: Splash

Schimbare de planuri

Cuplul intenţionase iniţial să se căsătorească în Oxfordshire (sud-estul Angliei), unde Kate are o casă, însă fotomodelul a decis să aleagă un alt loc, deoarece nu era sigură că cei 400 de invitaţi vor încăpea confortabil.

Kate Moss (37 de ani) şi Jamie Hince au trimis de curând invitaţilor lor lista cu cadourile pe care şi le doreau. Aceasta include 14 scrumiere de cristal, în valoare de 240 de lire sterline fiecare, şi cutii cu şampanie Louis Roederer Cristal din 2002, la preţul de 1.833 de lire sterline.

Printre articolele mai ieftine se numără o masă gelatinoasă în formă de iepure, la preţul de 35 de lire sterline.

Moss şi Hince şi-au anunţat logodna în luna februarie, după o relaţie care durează de peste patru ani.

Kate Moss şi-a pierdut inelul de logodnă! Valora 16.000 de euro

Iată faţa adevărată a lui Kate Moss!

Kate Moss renunţă la vicii prin hipnoză

Kate Moss, plină de celulită pe podium! S-a făcut de râs - FOTO

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1