Kate Middleton şi-a luat concediu până în octombrie

Kate Middleton, Printul William, printul George, printesa Charlotte, Trooping the Colour, 2018

Kate Middleton, Printul William, printul George, printesa Charlotte
Ultima oară Kate Middleton a participat la parada Trooping the Colour, împrenună cu soţul, Prinţul William şi cei doi copii ai lor, prinţul George şi prinţesa Charlotte
Foto: Hepta
Citeste tot despre: 

Kate Middleton nu se va ocupa decât de copii în perioada următoare. Soţia prinţului William nu va mai participa la evenimente oficiale până în octombrie.

Kate Middleton şi-a luat concediu pentru creşterea copiilor până în luna octombrie. Ducesa de Cambridge, în vârstă de 36 de ani, a născut al treilea copil în luna aprilie. Lunile următoare se va ocupa de micuţ şi de frăţiorii lui, prinţul George (4 ani) şi prinţesa Charlotte (3 ani). Kate Middleton şi-a făcut apariţia totuşi la două evenimente oficiale înainte de a intra în concediu. Este vorba de nunta cumnatului său, prinţul Harry, cu Meghan Markle, care a avut loc la 19 mai. Apoi, Kate a fost prezentă la parada Trooping the Colour, ce a marcat aniversarea Reginei Elisabeta a II-a, care a împlinit 92 de ani anul acesta . De acum, soţia prinţului William va absenta timp de şase luni de la evenimentele oficiale. Kate Middleton îşi va face probabil apariţia la căsătoria prinţesei Eugenie de York cu Jack Brooksbank care va avea loc la toamnă, la Windsor.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1