Karina Shankina, violată și înecată în baie de un bărbat! Modelul spera să-i închirieze apartamentul criminalului

karina_shankina.jpg

Karina a fost ucisă cu sânge rece
Foto: Facebook
Citeste tot despre: 

Crimă șocantă în orașul Orenburg, Rusia! Karina Shankina (20 de ani) a fost găsită moartă în cadă, în apartamentul său. Mama modelului a anunțat poliția, îngrijorată fiind pentru că fata ei nu îi mai răspundea la telefon.

Anchetatorii au descoperit la locul crimei amprentele criminalului. Este vorba despre un bărbat de 31 de ani, tatăl a doi copii mici. Acesta s-ar fi aflat în apartamentul Karinei deoarece își dorea să îl închirieze. Potrivit polițiștilor, bărbatul își dorea un loc unde să-și consume aventurile extraconjugale, dar după ce Karina Shankina i-a arătat apartamentul, criminalul a atacat-o cu bestialitate, potrivit tabloidului britanic The Sun

Poliția l-a găsit pe criminal acasă

„A violat-o, apoi a ucis-o, de teamă că aceasta se va duce la poliție. A lovit-o până la leșin, a umplut cada cu apă, apoi a înecat-o pe Karina. A părăsit rapid apartamentul, dar a lăsat în urma lui amprentele”, au declarat surse din anchetă. Polițiștii l-au găsit pe criminal acasă. Bărbatul se uita la televizor, alături de soția și copiii lui, atunci când s-a trezit cu oamenii legii la ușă.

Criminalul și-a recunoscut inițial crima

Numele suspectului nu a fost făcut încă public de poliție. Inițial, acesta și-a recunoscut faptele, dar mai apoi și-a retras cuvintele.

Mama modelului, Elena Bogoradskaya (52 de ani), i-a cumpărat Karinei acel apartament, dar tânăra a continuat să locuiască acasă, alături de familia ei. Shankina s-a gândit să câștige bani din chiria apartamentului, așa că i-a făcut reclamă pe internet. Criminalul ei s-a arătat interesat de apartament, înainte să o ucidă cu cruzime.

La înmormântarea manechinului au fost 150 de oameni. Karina Shankina era un model cunoscut în Moscova, dar și în orașul ei natal.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1