Kanye West şi Kim Kardashian şochează din nou! Ce cadou i-au făcut preşedintelui Ugandei

kim-kardashian-kanye-west.jpg

Kim Kardashian şi Kanye West
Kim şi Kanye l-au vizitat pe preşedintele Ugandei şi au discutat cu acesta despre turism şi artă
Foto:GettyImages

Unul dintre cele mai bogate cupluri de peste Ocean, cel format dim Kanye West şi Kim Kardashian, a plecat într-o vacanţă exotică pentru a se relaxa departe de agitaţia oraşului. Destinaţia pe care au ales-o cei doi a fost Uganda. În ciuda faptului că au părăsit Statele Unite ale Americii pentru a uita de afaceri, iată că lucrurile nu s-au petrecut conform planului iniţial. Kim şi Kayne au profitat de vizita în Uganda pentru a se întâlni cu preşedintele acestei ţări şi a promova turimsul şi arta.

Kanye şi Kim au decis să profite de vizita în Uganda pentru a se întâlni cu nimeni altul decât conducătorul acestei ţări. Perechea celebră a vizitat reşedinta preşedintelui Yoweri Museveni, în vârstă de 74 de ani. Potrivit spuselor cuplului ei au discutat despre turism şi despre promovarea artelor în Uganda.

Cum era de aşteptat, nu au păşit în locuinţa preşedintelui şi a fiicei sale cu mâna goală, ci le-au oferit un cadou cel puţin neobişnuit, o pereche de adidaşi de firmă. 

kim kardashian-kim west

kim kardashian şi kanye west în uganda
Kim Kardashian şi Kanye West i-au făcut un cadou neobişnuit preşedintelui Ugandei
Foto:Twitter

Se pare că preşedintele Ugandei a fost încântzat de vizita celor doi căci a încărcat pe pagina personală de Twitter câteva instantanee, în unul dintre acestea aparând şi controversaţii adidaşi. Mai mult decât atât preşedintele a ţinut să sublineze că au purtat o serie de discuţii fructuoase care se vor dovedi benefice ţării. "Am avut plăcerea de a le primi pe vedetele americane Kanye West şi Kim Kardashian în Uganda. Am purtat discuţii fructuoase despre promovarea turismului şi despre artele din Uganda. Îi mulţumesc lui Kanye pentru cadoul oferit, o pereche de adidaşi albi. Bucuraţi-vă de şederea în Uganda căci ea este adevărata perlă a Africii", a fost mesajul scris de preşedinte pe pagina personală de Twitter. 

kim-kardashian-kanye -west

kim kardashian şi kanye west în uganda
Kim Kardashian şi Kanye West alături de una dintre fiicele preşedintelui Ugandei
Foto: Twitter

Conform publicaţiilor americane, Kim şi Kanye se vor afla pe teritoriul Ugandei timp de cinci zile, alături de fiica lor în vârstă de cinici ani pe nume North pentru a vizita fascinantele parcuri naţionale. Ei au decis ca ceilalţi doi copii, Saint, de doi ani şi Chicago, de nouă luni să rămână acasă, în America, sub stricta supraveghere a bonei. 

Înainte de a părăsi locuinţa preşedintelui Kanye şi Kim s-au fotografiat alături de el şi de fiica acestuia. 

Kanye West este obişnuit să şocheze

Kanye West a atras toate privirile la nunta prietenului său 2 Chainz. Asta pentru că a apărut îmbrăcat într-un costum Louis Vuitton și încălțat într-o pereche de papuci cu arici. Evenimentul a avut loc cu două luni în urmă, iar vedetele au petrecut la un restaurant exclusivist până în zori. 

kim-kardashian-kanye-west la nunta

kim şi kanye la nunta lui alt rapper
Kanye şi-a făcut apariţia la nuntă într-o pereche de papuci cu arici, spre uimirea tuturor celor prezenţi
Foto: Instagram

Papucii purtaţi de Kanyne au fost din colecţia Yeezy, brandul pe care Kanyne îl deţine. Cadoul oferit preşedintelui Ugandei a fost o pereche de adidaşi care face parte din aceiaşi colecţie. 

 

Loading...

Citește și

  • Aflați la un concert susținut de Rihanna, Kim Kardashian și soțul ei, rapperul Kanye West, erau în public, bucurându-se de show-ul făcut pe scenă de celebra cântăreață și de dansatorii acesteia. Totuși, expresia facială a lui Kim s-a schimbat rapid în momentul în care și-a surprins soțul într-o ipostază destul de neplăcută pentru ea: Kanye nu-și mai putea lua ochii de la Rihanna!

  • kim kardashian la paris la saptamana modei

    S-a învățat minte! Kim Kardashian a revenit la Paris după aproape doi ani. La ultima vizită, în octombrie 2016, starleta a fost sechestrată în camera de hotel, iar hoţii i-au furat bijuterii în valoare de 10 milioane €, printre care şi inelul de logodnă. Acum, bruneta a fost înconjurată de bodyguarzi şi a purtat doar o verighetă simplă din aur galben.