Kanye West a vrut să rupă căsnicia cu Kim Kardashian

kim_kardashian.jpg

Kim și Kanye nu-și mai vorbesc
El și-a schimbat numărul de telefon ca să nu-l mai sune
Foto: Getty Images
Citeste tot despre: 

Kim Kardashian a fost lăsată de soț, nu ea a inițiat divorțul. Au apărut dezvăluiri că, în realitate, Kanye West a dorit să pună capăt căsniciei.

Kim Kardashian (40 de ani) a fost lăsată de soțul său, Kanye West (43 de ani), nu ea a inițiat divorțul. Până acum, presa a scris că vedeta de televiziune a dorit să divorțeze și chiar a depus actele de divorț. Însă, mai nou, jurnaliștii au aflat că rapperul a fost cel care a vrut să pună capăt căsniciei. El a lăsat-o pe ea să depună actele de divorț, pentru ”demnitatea sa”. Kim Kardashian și Kanye West s-au despărțit după șapte ani de căsnicie.

Kim Kardashian, într-o ţinută periculos de sexy! Cum a fost surprinsă în plină stradă

Kim Kardashian, din nou goală! Fotografia a strâns 1 milion de like-uri în câteva ore

Kanye e supărat pentru că nu se știe adevărul

Deși a lăsat-o pe Kim Kardashian să depună actele de divorț, Kanye West este supărat pentru că lumea își imaginează că ea l-a lăsat pe el. Potrivit unei surse, rapperul vrea să se afle, totuși, adevărul că el a lăsat-o pe ea. ”De un an de zile îi tot spune lui Kim că nu au nimic în comun în afară de copii”, a mai spus sursa mai sus citată. Kim Kardashian a făcut tot ce i-a stat în putință ca să salveze căsnicia. Însă el i-a impus distanța. Și-a schimbat numerele de telefon ca să nu-l mai poată contacta decât prin intermediul bodyguarzilor. În privința copiilor, au căzut amândoi de acord pentru custodia comună a celor 4 odrasle, North, Saint, Chicago și Psalm. Kim Kardashian a fost lăsată de soț, nu ea a inițiat divorțul.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1