Justin Timberlake a confirmat că a devenit tată a doua oară

timberlake.jpg

Timberlake și Biel sunt căsătoriți din 2012
Timberlake și Biel, împreună cu fiul cel mare, Silas
Citeste tot despre: 

Justin Timberlake a confirmat oficial că a devenit tată a doua oară. Soția sa, Jessica Biel, a ținut mult timp sarcina ascunsă.

Cântăreţul şi actorul Justin Timberlake (39 de ani) a confirmat că a devenit din nou tata, a doua oară. Soția sa, Jessica, de 38 de ani, a născut, în septembrie, anul trecut, în secret, un băiețel. Cei doi mai au împreună un fiu, Silas Randall, de 5 ani. Timberlake, care are o avere de 250 de milioane de dolari, e căsătorit cu Jessica din 2012. Ei trăiesc acum în statul Montana, SUA, unde au fugit să trăiască izolați pentru a se feri de virusul COVID-19.

Probleme în paradis? Justin Timberlake, în ipostaze tandre, cu o brunetă misterioasă

Justin Timberlake are mari pobleme! Vezi ce i s-a întâmplat

A ținut totul la secret

Deși au avut câteva probleme, Justin Timberlake și Jessica Biel sunt acum mai apropiați ca niciodată, având în vedere că familia lor s-a mai mărit cu încă un membru. Perioada de izolare a fost favorabilă pentru a ține totul „un secret”, aceștia petrecând carantina departe de California, unde locuiau îniante de a începe pandemia de coronavirus. Ambii actori au continuat să fie activi pe rețelele de socializare, însă Jessica nu a publicat nicio informație sau imagine cu burtica de gravidă. Justin Timberlake a confirmat oficial că a devenit tată a doua oară.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1