Justin Bieber, sub papucul nevestei

15_foto3-50-90-gettyimages-1027960544.jpg

Bieber petrece cea mai mare parte a timpului cu soţia, Hailey

Cântăreţul Justin Bieber (24 de ani) s-a decis să se ocupe cât mai puţin de carieră. Vrea să stea mai mult cu soţia sa, Hailey Baldwin (21 de ani). Ei s-au căsătorit repede în septembrie, însă de atunci au început să se certe mereu.

Ca să-i intre în voie tinerei neveste, Bieber este în stare să renunţe complet la carieră. El vrea să profite din plin de viaţa de cuplu, să se plimbe şi să se relaxeze împreună cât se poate de mult. Hailey e un tânăr fotomodel care îşi doreşte să se remarce. Ea are numeroase proiecte la care nu renunţă în ruptul capului. Recent, pe o stradă din Los Angeles, Bieber şi Hailey au fost văzuţi cum se certau de mama focului. Ea nu acceptă ca soţul său să-i iasă din cuvânt. Bieber, care are o avere de 265 de milioane de dolari, este ţinut sub papuc de soţie.

Loading...

Citește și

  • Nu a mai avut răbdare! Cântăreţul Justin Bieber s-a însurat în mare secret cu iubita lui, Hailey Baldwin. În graba lui, nu a semnat un contract prenupţial. De aceea, în caz de divorţ, rămâne fără mulţi bani.

  • justin bieber afectat de vestea ca selena e in spital

    Justin Bieber şi Selena Gomez s-au iubit, s-au despărţit, s-au împăcat şi iar şi-au spus adio. Mulţi au crezut că sunt făcuţi unul pentru celălalt, însă într-un final cântăreţul a cerut-o de nevastă pe Hailey Baldwin. Zilele trecute, Selena a fost spitalizată într-o clinică de psihiatrie, iar vestea l-a afectat cumplit pe artist.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
2
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1