Justin Bieber îşi caută costum de ginerică. În februarie, face nuntă mare

justin-bieber-hailey-baldwin.jpg

justin bieber şi hailey baldwin
Justin Bieber, 24 de ani şi Hailey Baldwin, 22 de ani, au devenit soţ şi soţie în septembrie 2018
foto Instagram

Justin Bieber, în vârstă de 24 de ani, a intrat în febra organizării. Cântăreţul canadian frea să organizeze o nuntă ca în poveşti în luna februarie. El s-a însurat în septembrie 2018 şi a anunţat că Hailey Baldwin, în vârstă de 22 de ani, i-a devenit oficial soţie abia după Ziua Recunoştinţei. După ce au rezolvat „partea tehnică” a mariajului, cei doi tineri însurăţei vor să facă o nuntă ca în poveşti în însorita Californie.

Justin Bieber face nuntă mare în februarie. Cântăreţul canadian, în vârstă de 24 de ani, s-a însurat civil încă din luna septembrie a anului 2018 cu iubita lui Hailey Baldwin, în vârstă de 22 de ani. Starul care are o avere şi-a anunţat prietenii că în luna februarie organizează o nuntă ca în poveşti. Şi când ai peste 265 de milioane de dolari în conturi nu te stresează prea tare bugetul evenimentului. Însă cuplul a început anul 2019 cu stângul. Ei au fost obligaţi să se mute din casa închiriată în San Fernando Valley, Los Angeles, din cauza ţevilor care li s-au spart pe rând. Ei plăteau o chirie de 100.000 de dolari pe lună şi vila era locaţia ideală pentru nunta mult visată. Însă după ce li s-au spart ţevile de la aerul condiţionat şi apoi conductele de la piscina încălzită, cei doi au decis să îşi găsească altă vilă.

Citeşte şi:

Cum a reacţionat Justin Bieber când a aflat că Selena Gomez a ajuns la spital

Justin Bieber, mesaj emoționant despre căsnicie

Ei nu au apucat să stea prea mult în vila asta: la 9 octombrie 2018 s-au mutat, în 13 ianuarie 2019 au plecat. Conform unor apropiaţi, toţi prietenii lui Hailey şi ai lui Justin au primit mesajul: „Nu vă faceţi planuri pentru 28 februarie!” Când i-au sunat pe cei doi, Hailey şi Justin au spus că vor să facă „ceva de neuitat pentru că au intrat în modul de organizare de nuntă”. Conform sursei citate de revista Cosmopolitan, trupele de dans au început repetiţiile pentru nuntă şi Tay James, DJ-ul personal al lui Bieber încălzeşte platanele şi pregăteşte lista cu melodii pentru nuntă. Singura problemă cu care se confruntă însurăţeii acum este... locaţia. Pentru vor neapărat ca nunta să fie lângă o piscină încălzită.

Loading...

Citește și