Justin Bieber, căzătură de zile mari la concert! A alunecat pe scenă

justin_bieber.jpg

justin bieber
Justin Bieber (22 de ani)
foto: Getty

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Cu ajutorul echipei sale, Justin Bieber (22 de ani) a pus la punct o întreagă coregrafie pentru concerte. Artistul vrea să facă show de fiecare dată când apare pe scenă, așa că se antrenează mult în sala de dans.

Totuși, o vorbă românească spune că socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. Justin Bieber a simțit-o pe pielea lui atunci când, încercând să facă o mișcare pe care probabil a exersat-o de zeci de ori înainte, a alunecat și a aterizat drept în fund, în apă.

Melodia pe care o interpreta în timpul accidentului, „Sorry”( „scuze” în limba română, n.r.), l-a scutit pe cântăreț de la a le cere fanilor iertare pentru gafă. Justin Bieber s-a ridicat imediat și a continuat concertul, în ciuda faptului că și-a udat pantalonii. Incidentul s-a desfășurat în timpul unui spectacol susținut în Kansas City, Missouri, Statele Unite ale Americii.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • tata cool justin bieber

    Dacă mama lui Justin Bieber este o figură mai cunoscută în presa internațională, fiindu-i manager fiului său la începutul carierei, tatăl lui, Jeremy Bieber, ne este complet străin. O explicație pentru acest lucru ar fi faptul că Justin nu are o relație tocmai apropiată cu tatăl său.

  • Cântăreţul canadian Justin Bieber a comis-o din nou! El a anunţat vineri (19 februarie) că intenţionează să adopte încă o maimuţă din specia capucin.

  • justin bieber

    La 21 de ani, Justin Bieber îşi schimbă iubitele în funcţie de dispoziţie. După o relaţie controversată cu Selena Gomez, starul canadian s-a cuplat cu diferite fete, iar de Anul Nou a venit rândul „celei mai bune prietene”.

  • Şi-a văzut visul cu ochii.  O cheamă Gabrielle Newton-Bieber, deşi s-a căsătorit cu faimosul cântăreţ Justin Bieber din carton, nu cu starul în carne şi oase. Nu se desparte o clipă de el, deşi e neînsufleţit.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5