Johnny Depp a glumit despre o posibilă asasinare a lui Trump

depp.jpg

johnny depp
Johnny Depp glumește despre asasinarea lui Trump
Foto: Getty

Donald Trump a fost din nou ținta atacurilor verbale ale Hollywoodului după ce Johnny Depp a glumit despre o posibilă asasinare a președintelui Statelor Unite. Gluma nu a amuzat pe toată lumea, iar actorul a fost nevoit să-și ceară iertare pentru cele spuse.

Johnny Depp a vrut să amuze publicului în timpul unui festival de artă din Marea Britanie și a îndrăznit să treacă linia dintre actorie și incitarea la violență:

„Când a fost ultima dată când un actor a asasinat un președinte? Vreau să clarific, nu sunt actor...eu mint pentru a-mi câștiga existența. Totuși, a trecut o vreme (de la ultima asasinare, n.r.) și poate ar fi momentul”, a glumit Johnny Depp, făcând aluzie la istorica asasinare a președintelui Abraham Lincoln, în urmă cu 150 de ani.

De când a preluat titulatura de președinte al Statelor Unite, Donald Trump a fost de mai multe ori ținta unor „atacuri” la pesoană din partea mai multor actori americani și prezentatori de televiziune. Din acest motiv, a fost înăsprit regulamentul cu privire la libertatea de expresie a artiștilor, care trebuie să fie atenți și să nu incite la violență împotriva președintelui, precizează CNN.

Johnny Depp a fost nevoit să-și ceară iertare pentru cele spuse și a transmis un mesaj în scris prin intermediul revistei People: „Gluma nu a fost receptată așa cum am intenționat. Nu am spus-o cu răutate. Am încercat doar să amuz, nu am vrut să rănesc pe nimeni.”

Loading...

Citește și

  • johnny depp divort bani avere

    Johnny Depp e aproape de o criză financiară. De ani buni e în topul celor mai bine plătiţi actori de la Hollywood şi a reuşit să strângă o avere colosală. Se pare însă că actorul e mână largă şi potrivit echipei de management acesta ar cheltui în jur de 2 milioane de dolari pe lună.

  • Face praf banii! Johnny Depp ar putea să ajungă în sapă de lemn din cauza cheltuielilor extravagante pe care le face. “Sparge” lunar 2 milioane de dolari (circa 8,3 milioane de lei) pe toate prostiile.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1