Jolie s-a culcat cu iubitul mamei ei, la 16 ani

Citeste tot despre: 

Angelina Jolie ascunde un secret teribil din timpul adolescenţei. Actriţa a avut la 16 ani, când abia terminse şcoala, o relaţie cu iubitul de atunci al mamei sale, Marcheline Bertrand, susţine un ziarist britanic.

Andrew Morton scrie, într-o carte biografică dedicată Angelinei, că Marcheline a fost distrusă în momentul în care a aflat şi, ca urmare, s-a despărţit de bărbatul respectiv.

„Când Ange a recunoscut toată povestea în faţa fratelui ei, James, după câteva săptămâni, chiar şi acesta s-a întors împotriva ei. Puţini oameni din viaţa ei o plac sau au încredere în ea", afirmă Morton, citat de revista "Now".

Jurnalistul mai este autorul unor volume despre Monica Lewinsky, Prinţesa Diana şi Tom Cruise, ce au stârnit reacţii negative mai ales din partea actorului american.

Ucisă de cancer

Marcheline Bertrand a avut mai multe relaţii după despărţirea de actorul Jon Voight, tatăl Angelinei, în 1976, la un an de la naşterea ei. Marcheline a murit în 2007, la numai 56 de ani, din cauza unui cancer ovarian, iar la căpătâiul ei au vegheat Jolie, fratele ei James şi Brad Pitt.

Loading...