Johnny Depp a renunţat la alcool, dar ţigările nu le lasă! Actorul a trecut peste criza care putea să îl omoare

2018_depp_gettyimages-699963748.jpg

johnny depp the hollywood vampires
Johnny Depp, de 55 de ani, se află în turneu cu trupa rock "The Hollywood Vampires"
Foto: Guliver / Gettyimages

Johnny Depp a renunţat la alcool, după câteva luni la dezalcoolizare, şi pare un alt om. Însă ţigările tot nu le lasă. Cu toate astea, actorul în vârstă de 55 de ani pare să fi trecut cu bine peste depresia în care a intrat după divorţul de Amber Heard din 2017, care l-a uşurat de 7 milioane de dolari. Stresat de faptul că a ajuns în pragul falimentului din cauza unei companii de contabilitate care îi administra fondurile, Depp o luase iar pe ulei şi fosta lui iubită Vanessa Paradis se gândea la ce e mai rău pentru el. Însă nu a fost deloc aşa.

Johnny Depp, în vârstă de 55 de ani, a renunţat la alcool şi a luat iar în greutate. Spre deosebire de „stafia” care ajunsese în 2014 când era numai piele şi os, iar cearcănele îi ajunseseră până la jumătatea obrajilor, Depp pare un alt om. Johnny Depp a fost prezent, duminică, la festivalul internaţional de film de la Hainan, China. Toată lumea a fost plăcut surprinsă să îl  vadă într-o formă de zile mari. El a fost însoţit de fosta lui parteneră din filmul „Chocolat”, Juliette Binoche şi a aterizat la eveniment direct de pe scenă. Depp se află în turneu internaţional cu trupa de rock „The Hollywood Vampires” şi crede că muzica l-a readus în simţiri. Şi asta pentru că depresia în care intrase din cauza problemelor financiare şi a divorţului de Amber Heard, cu care a fost însurat între 2015 şi 2017, îl împinsese iar în patima alcoolului.

2014_depp_gettyimages-1067105628.jpg

johnny depp, 2014
Aşa arăta Johnny Depp în anul 2014
Foto: Guliver / Gettyimages

Citeşte şi:

Bombă! Johnny Depp a fost dat afară din seria «Piraţii din Caraibe»

Este sau nu Johnny Depp bolnav? Declarațiile prietenilor apropiați ai actorului

Depp crede că muzica l-a scăpat de patima alcoolului

După ce a pierdut rolul căpitanului Jack Sparrow din franşizxa „Piraţii din Caraibe”, Depp a abandonat pentru moment orice proiect cinematografic. S-a dedicat trupei „The Hollywood Vampires” şi savurează din plin viaţa de turneu. Depp s-a născut la 9 iunie 1963 în Owensboro, Kentucky, SUA. Are 1,78 metri înălţime şi a devenit celebru în anii 1980 cu serialul „21 Jump Street”. A fost căsătorit cu Lori Anne Allison între 1983-1986 şi cu Amber Heard între 2015-2017. Are doi copii cu Vanessa Paradis, cu care nu a fost căsătorit niciodată.

Loading...

Citește și