Johnny Depp îşi bea minţile

24-star-1-gettyimages-617721280.jpg

Depp arată vizibil marcat după divorţ
Foto: Guliver/ GettyImages
Citeste tot despre: 

Nu-şi mai revine! În luna august, Johnny Depp şi Amber Heard au ajuns la o înţelegere în afara justiţiei, după ce ea a dat divorţ de el pe motiv că o bătea. Starul bea ca să uite de durere că a fost părăsit.

Actorul Johnny Depp (53 de ani) a fost văzut pentru prima oară, recent, după încheierea divorţului cu tânăra lesbiană, Amber Heard (30 de ani). Arăta vizibil marcat de suferinţă, în timpul unui concert susţinut în Los Angeles. Gurile rele spun că o ţine numai în beţii. Chiar dacă a ajuns la înţelegere cu nevasta tinerică, plătindu-i o sumă mică de bani, ca să ajungă la despărţire fără consecinţe grave pe motiv că a agresat-o, starul pare distrus de cele întâmplate. Depp ştie că reputaţia sa de sex simbol de la Hollywood a avut grav de suferit după ce Amber l-a umilit dezvăluind că bea, se droghează şi devine foarte violent. Fosta sa parteneră, cântăreaţa şi actriţa Vanessa Paradis (43 de ani), pe care a părăsit-o în 2012 pentru tânăra lesbiană, după 14 ani de relaţie, se află în prezent lângă el pentru a-l ajuta să treacă peste trauma divorţului. Ea a fost surprinsă la 18 octombrie pe aeroportul din Los Angeles, când s-a dus să-l susţină pe fostul său partener. Alături de Depp sunt şi cei doi copii pe care Vanessa i-a dăruit, Lily-Rose (17 de ani) şi Jack (14 ani). Cu toţii încearcă să-l convingă pe star să înceteze să se autodistrugă şi să nu-şi compromită cariera pentru totdeauna. 

Deşi a fost umilită de Depp, Vanessa continuă să fie în buni termeni cu fostul partener de dragul copiilor lor. Johnny Depp a reuşit să-şi salveze averea de 400 de milioane dolari după divorţ. El i-a dat lui Amber doar 7 milioane de dolari în schimbul înţelegerii la care au ajuns în afara justiţiei. 

Amber Heard l-a lăsat după 15 luni de căsnicie

24-star-2dfgsdf.jpg

Foto: splashnews

Amber Heard a dat divorţ de Johnny Depp la 23 mai, susţinând că a trăit alături de acesta „15 luni de teroare”. Lesbiana voia cu orice preţ să îl aducă în sapă de lemn pe star. Apropiaţii lui Depp au spus că a avut parte de unul dintre cel mai urâte divorţuri din toate timpurile din Cetatea Filmului! Iniţial, Amber i-a cerut jumătate din avere, pensie alimentară de 50.000 $ pe lună, vila în care au stat, o maşină Range Rover şi cei doi câini ai lor. Ea a susţinut că Depp a snopit-o în bătaie şi chiar ar fi încercat să o omoare, sufocând-o cu o pernă.

Loading...