Johnny Depp, filmat într-o orgie sexuală cu două fotomodele superbe

depp.jpg

johnny depp
Johnny Depp, implicat într-o orgie sexuală într-un videoclip
Foto: Getty

Johnny Depp (54 de ani) pare implicat tot mai mult în ipostaze controversate, dar talentul său actoricesc nu e apreciat doar în filme, ci și în muzică. El a a luat parte la o adevărată orgie sexuală într-un videoclip.

Este vorba despre videclipul melodiei „Kill4Me” al lui Marilyn Manson, în care celebrul actor simulează (aparent) o partidă de sex foarte intens cu două superbe fotomodele, după cum relatează Daily Star. În imaginile filmate, starul filmului „Pirații din Caraibe” se lasă sedus de cele două tinere femei provocatoare și se lasă purtat într-un amor pasional, pe ritmurile melodiei lui Manson.

Videoclipul este întregit de o serie de simboluri erotice, de scene în care fotomodelele se îmbracă sau se dezbracă de lenjeria intimă minusculă, alături de versurile explicite.

Johnny Depp și Marilyn Manson sunt prieteni apropiați de mai mulți ani, iar acesta din urmă i-a luat apărarea atunci când Depp a fost acuzat de fosta sa soție, Amber Heard, că este un bărbat „violent verbal și fizic”. atunci când cei doi au divorțat, în octombrie anul trecut, Manson a dezmințit zvonurile compromițătoare despre Johnny Depp, afirmând că s-a intenționat doar „crucificarea” mediatică a actorului.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1