Johnny Depp, atacat de o lebădă la filmări

d115-vedetete-foto-1-6-col-.jpg

Actorul a tras o mare spaimă de câte ori s-a apropiat de pasăre
Foto: Hepta
Citeste tot despre: 

A stat ore în şir ud leoarcă! Actorul Johnny Depp s-a chinuit îngrozitor să joace într-o scenă în care trebuia să apară în apropierea unei lebede. Cum intra în lac, pasărea se năpustea asupra lui furioasă.

Cunoscut mai ales pentru apariţiile sale în franciza “Piraţii din Caraibe”, Johnny Depp (54 de ani) a trecut prin momente de groază recent. În timp ce filma pentru noua peliculă “Richard Says Goodbye”, în Canada, a fost atacat de o lebădă. Timp de patru ore a stat ud leoarcă tot încercând să turneze o scenă în apropiere de pasăre.
De fiecare dată când intra în lac, lebăda se năpustea orbeşte spre el. “Stai cuminte! Potoleşte-te”, ţipa actorul cu disperare şi fugea.

d215-vedetete-foto-2-2-col-.jpg

A cerut dresorului să potolească pasărea
Foto: Hepta

 

După ore în şir de chinuri, Depp nu a mai vrut să continue. S-a jurat că nu mai intră în apă  până ce dresorul nu potoleşte pasărea. Scenele în care actorul fuge de pasăre au fost filmate şi au ajuns pe reţelele de socializare.

Asta i-a determinat pe mulţi oameni să râdă de star, transmiţându-i mesaje batjocoritoare, cum ar fi: “Fii bărbat! Fii tare!” Johnny Depp joacă în noul film  regizat de Wayne Roberts rolul unui profesor universitar care îşi schimbă radical viaţa după ce este diagnosticat cu o boală în fază terminală. Pentru acest rol, actorul şi-a lăsat barbă şi a slăbit. Starul are o avere de 200 milioane $.

Loading...
 
 

Citește și

  • johnny depp

    Donald Trump a fost din nou ținta atacurilor verbale ale Hollywoodului după ce Johnny Depp a glumit despre o posibilă asasinare a președintelui Statelor Unite. Gluma nu a amuzat pe toată lumea, iar actorul a fost nevoit să-și ceară iertare pentru cele spuse.

  • johnny depp divort bani avere

    Noi dezvăluiri în scandalul dintre Johnny Depp și managerul său. Actorul duce o bătălie în instanță cu firma sa de management, The Management Group (TMG), pe membrii căreia îi acuză de managerierea improprie a finanțelor sale. De partea cealaltă, managerii spun că principalul vinovat este actorul, care s-a obişnuit să belferească.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1