John Travolta a renunţat la perucă

15_foto-4-2-col-profimedia-0408660898.jpg

Actorul e de nerecunoscut chel
Foto: Profimedia
Citeste tot despre: 

De ani de zile a ascuns cât a putut că nu mai are păr! Actorul John Travolta se chinuia cu peruci ca să pară mereu tânăr. Iată că, la 64 de ani, actorul binecunoscut pentru rolul din „Grease” s-a plictisit să-şi mai pună cu mare greutate claia de păr artificială.

El a apărut recent chel aproape complet la un eveniment monden. Starul a ţinut să le mulţumească fanilor care îl vor accepta cu aspectul lui natural. Este de nerecunoscut, dar nu-i pasă. Travolta are o avere de 170 milioane $, e însurat cu Kelly Perston din 1991. Au împreună  2 copii, Ella, de 18 ani, şi Benjamin, de 7 ani.

Loading...

Citește și

  • Acuzat de mai mulţi bărbaţi de abuz sexual, John Travolta se laudă totuşi cu familia lui frumoasă. Actorul a defilat pe covorul roşu de la Cannes alături de soţia sa, Kelly Preston, şi de cei doi copii, Ella Bleu (18 ani) şi Benjamin (7 ani).

  • John Travolta face un rol memorabil în filmul biografic „Gotti”! Starul în vârstă de 64 de ani îl interpretează pe celebrul boss al clanului mafiot Gambino, John Gotti. Filmul va fi prezentat la Festivalul de la Cannes (8 mai- 19 mai), unde are mari şanse să obţină un premiu.