Joaquin Phoenix a devenit tată de băiat. Ce nume i-a pus în amintirea fratelui mort la doar 23 de ani

joaquin_phoenix_rooney_mara_parinti.jpg

La scurt timp după gala Oscar din 2020, Joaquin Phoenix și Rooney Mara au anunțat că vor deveni părinți
La scurt timp după gala Oscar din 2020, Joaquin Phoenix și Rooney Mara au anunțat că vor deveni părinți
foto: Gettyimages

Joaquin Phoenix și logodnica lui Rooney Mara au devenit părinți de băiețel. Actrița din filmul ”Fata cu un dragon tatuat”, în vârstă de 35 de ani, a născut primul ei copil. Informația a fost făcută publică de regizorul Viktor Kossakovsky. Acesta a punctat că Joaquin (45 de ani) nu își poate promova filmul ”Gunda” pentru că a devenit tătic. Ce nume i-a ales copilului în memoria fratelui mort în 1993?

Joaquin Phoenix, în vârstă de 45 de ani, și logodnica lui Rooney Mara, de 35 de ani, au devenit părinți de băiat. Actrița care a jucat în filmul ”Fata cu un dragon tatuat” alături de Daniel Craig a adus pe lume un băiețel, zilele trecute. Joaquin Phoenix, care are o avere de 35 de milioane de dolari, a insistat ca micuțul să poarte numele fratelui lui River Phoenix, care a murit în 1993, la vârsta de 23 de ani, după ce a combinat mai multe droguri. Vestea a fost făcută publică în timpul festivalului de film de la Zurich de către regizorul Viktor Kossakovsky. ”El (n.r. Joaquin Phoenix) a devenit tată de băiat de curând, iar numele micuțului este River. De aceea nu poate fi aici să își promoveze filmul”.

Joaquin Phoenix și Rooney Mara s-au cunoscut în 2013

Joaquin Phoenix și Rooney Mara au devenit părinți de băiat. Micuțul va fi botezat River în amintirea fratelui actorului care a murit în 1993, la 23 de ani, în urma unei supradoze. Cei doi actori care s-au logodit în iulie 2019, s-au cunoscut pe platourile de filmare de la ”Her”, în 2013. Rooney Mara are o avere estimată la 16 milioane de dolari și face parte din generația tânără de actori talentați de la Hollywood. Phoenix, care a luat Oscarul pentru rolul din filmul ”Joker” la începutul acestui an, a recunoscut că a fost fascinat de Mara și că ”a căutat pe internet detalii despre ea pentru că era extrem de timid în prezența ei”. ”Ea e singura fată pe care am căutat-o pe Internet. I-am scris câteva mailuri, am vorbit la telefon ne-am împrietenit, am devenit cei mai buni prieteni și abia în 2018 am devenit un cuplu”, a declarat Phoenix.

Citește și:

Joaquin Phoenix, care a luat Oscarul pentru "Joker", va fi tătic. Rooney Mara e gravidă în 6 luni

Joaquin Phoenix: „Cealaltă persoană importantă din viaţa mea sunt tot eu!“

Joaquin Phoenix și Rooney Mara, cel mai misterios cuplu de la Hollywood

În iulie 2019, Mara și Phoenix s-au logodit și nunta trebuia să aibă loc în acest an, dar a planurile le-au fost date peste cap de pandemie. Ei formează cel mai discret și mai misterios cuplu de la Hollywood. Singurele apariții publice fiind momentele când pleacă de la sala de karate din LA, îmbrăcați în kimonouri și merg către vila lor.

Loading...

Citește și

  • A dat lovitura cu un rol de zile mari, dar pentru asta a făcut sacrificii extraordinare! Actorul Joaquin Phoenix a trebuit să slăbească 23 de kilograme pentru a juca rolul principal din filmul “Joker”.

  • joaquin river

    Decernarea premiilor Oscar este, cu siguranţă, unul dintre cele mai aşteptate momente ale anului pentru actori, dar şi pentru iubitorii cinematografiei. Actori renumiţi, cu averi colosale şi un talent pe măsură sunt premiaţi pentru munca depusă şi felicitaţi pentru eforturile făcute pentru a interpreta roluri care nu de puţine ori se dovedesc a fi epuizante din punct de vedere psihic. Pentru un astfel de rol Joaquin Phoenix, în vârstă de 45 de ani a primit premiul la categoria cel mai bun actor într-un rol principal.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1