J.Lo. şi Marc Anthony, scandal monstru în faţa camerelor! «Eşti un porc!» - VIDEO

Jennifer Lopez şi Marc Anthony au lăsat iniţat impresia unei despărţiri amiabile, dar iată că lucrurile nu stau chiar aşa.

Deşi amândoi au noi parteneri de viaţă, e clar că între J.Lo şi Marc există încă nişte tensiuni nerezolvate. În ciuda faptului că au acceptat să jurizeze împreună un concurs, tocmai pentru a arăta că se înţeleg foarte bine, între ei a izbucnit un scandal de îndată ce au avut păreri diferite.

Trebuiau să decidă finaliştii emisiunii, dar discuţiile nu au mers cum ar fi fost normal. Plină de ea şi foarte încăpăţânată, Jennifer l-a scos din minţi pe Marc. "Trebuie să asculţi şi argumentele mele, altfel ce naiba mai caut aici?", a urlat cântăreţul. La un moment dat, când fosta soţie încerca să îi explice că cineva cu o voce foarte bună nu trebuie neapărat să impresioneze, Marc i-a retezat-o scurt: "Tu cu cine crezi că vorbeşti?"

Cireaşa de pe tort a fost însă momentul când artistul portorican s-a referit la concurentele emisiunii cu apelativul "iubitele", ceea ce a făcut-o pe J.Lo să îi strige "Eşti un porc!".

Iubitul lui Jennifer Lopez şi-a tatuat numele vedetei în zona intimă

Loading...