J.Lo o copiază pe Beyoncé la ținute! Cui i-a stat mai bine?

foto_epa-efe_56065200_1_copy.jpg

J.Lo arată senzațional, deși a trecut de vârsta de 50 de ani
Foto: EPA-EFE

După râs vine plâns! Asta i s-a întâmplat lui Jennifer Lopez după ce a strălucit, duminica trecută, la gala American Music Awards (AMA). Fanii au criticat-o copios.

Cântăreaţa şi actriţa Jennifer Lopez a uluit pe toată lumea cu trupul său perfect la vârsta de 51 de ani, la ceremonia American Music Awards, care s-a desfăşurat la Microsoft Theater din Los Angeles.

Dar nu a apucat să se bucure mult pentru laudele pe care le-a primit pentru apariţia foarte sexy în ţinuta marca LaQuan Smith.

Ea a arătat că a reuşit să se păstreze perfectă, la trup, deşi a născut doi copii gemeni, Max şi Eme, care au acum 12 ani, fiindcă nu mănâncă hrană animală, însă şi-a dezamăgit în cele din urmă fanii. 

f6406561-94fa-468f-8d0e-594980667fa9_copy.jpg

JLo, sexy în show-ul de la AMA în 2020. Beyoncé, la Grammy, în 2014
Fotografii: Getty Images/ Profimedia

JLo a prezentat cântecele ”Pa’ ti” şi ”Lonely”, din viitorul său film ”Marry Me”, în compania interpretului Maluma (26 de ani), cu o coafură şi un show identice cu cele pe care le-a avut colega sa, Beyoncé (39 de ani), când a cântat împreună cu soţul ei, rapperul Jay-Z (50 de ani), piesa ” Drunk in Love”, în urmă cu şase ani, la premiile Grammy.

Până şi aşezarea, şi dansul în jurul unui scaun, în lumini roşii, albastre şi negre, din timpul prezentării, au fost la fel ca în prestaţia lui Beyoncé. Fanii au semnalat pe reţelele sociale toate similitudinile dintre cele două evoluţii pe scenă.

Costumaţia neagră şi sexy a lui Jennifer Lopez era de asemenea extrem de asemănătoare cu aceea purtată de colega Beyoncé, în urmă cu şase ani. 

2e6cc929-fe2a-4c04-9c2d-4f53546ea2e6_copy.jpg

JLo la Globurile de aur a avut o ţinută aproape ca aceea a lui Beyoncé de la premiile Grammy
Fotografii: Getty Images/ Profimedia

”De ce ai copiat-o pe regina B?” ”Ai fost sexy şi ai interpretat bine, dar ai semănat perfect cu Beyoncé”, i-au scris fanii, dezamăgiţi, lui Jennifer Lopez, care are o avere de 400 de milioane de dolari.

Jlo a mai fost criticată şi pentru ţinuta purtată la Globurile de Aur, asemănătoare cu cea a lui Beyoncé de la premiile Grammy.

Jennifer Lopez, certată şi pentru distracţie

Cu ocazia Zilei Recunoştinţei, de astăzi, Jennifer Lopez a zburat cu un avion privat împreună cu copiii, Max şi Emme, şi cu iubitul, Alex Rodriguez (45 de ani), la New York. 

4d059369-324b-4b64-ad07-a75696c753f8_copy.jpg

Jlo şi-a dus copiii la New York de Ziua Recunoştinţei
Fotografii: Getty Images/ Profimedia

Înainte de a ateriza, în haine groase, din cauza frigului ce domneşte deja în metropolă, Rodriguez a pus o poză cu JLo pe reţelele sociale. 
În poză, diva apare stând confortabil pe un pat în avion. Iubitul a scris lângă poză: ”Lady e pregătită de Ziua Recunoştinţei”. 
Fanii au certat-o pe JLo că se plimbă, în timpul pandemiei de COVID-19, iar ei stau acasă ca să nu răspândească virusul. 
Sărbătorită în ultima zi de joi din noiembrie, Ziua Recunoştinţei e, în SUA, o sărbătoare la fel de importantă precum Crăciunul. 
Toată familia se adună să ia masa împreună de la care nu lipseşte un curcan rumenit. Sărbătoarea datează din secolul XVII, când europenii recent sosiţi pe continentul american i-au mulţumit lui Dumnezeu pentru abundenţa recoltelor.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1