JLo, ameninţată de fostul soţ cu înregistrările intime din timpul căsătoriei

Citeste tot despre: 

Fostul soț al lui Jennifer Lopez, Ojani Noa, o dă în judecată pe cântăreață și cere 100 milioane de dolari, potrivit RadarOnline.

Motivul pentru care Ojani o dă în judecată pe fosta soție este că aceasta a intervenit în producerea documentarului parodic despre căsătoria eşuată a celor doi.

Noa a fost căsătorit mai puțin de un an cu Jennifer Lopez și deține 11 ore de înregistrări din timpul căsniciei, pe care intenționează să le folosească în scop comercial. Filmul conține și acte sexuale care îi are ca protagoniști pe cei doi.

Într-unul dintre filmulețe, JLo apare pe o motocicletă, fără chiloți.

De curând, JLo l-a dat în judcată și a obținut un ordin temporar care îl oprește pe Noa să realizeze documentarul despre viața lor intimă. Ordinul judecătoresc însă, va expira în curând, iar JLo se zbate să obțină o hotărâre care să-l potolească definitiv pe Noa.

Un alt motiv pentru care Noa intentează proces este frauda.  Se pare că mama cântăreței a vândut, pentru 30.000 de dolari, câteva dintre înregistrările lui Noa, fără ca acesta să fi fost de acord.

Agentul lui Noa, Ed Meyer, a declarat, pentru RadarOnline, că intenționează să aducă filmulețele la tribunal, ca probă în apărarea sa. În situația în care Noa va aduce filmulețele ca probă, publicul și presa din sală ar putea înregistra imaginile.

”Dacă judecătorul are o problemă cu dovezile mele, mă poate scoate din sala de judecată în cătușe, în fața presei”, a dclarat Meyer.

Mai citește:


Jennifer Lopez cade în fund pe scenă

J. Lo îşi dă în judecată fostul soţ

Coafezele vedetelor, în vacanţă!

Loading...