Jim Carrey, dat în judecată pentru ucidere din culpă de mama fostei sale iubite

15-vedizxizxizext-1_0_0.jpg

jim carrey iubita proces ucidere culpa
Cathriona şi Jim au avut o relaţie tumultoasă. Ce doi s-au despărţit cu câteva săptămâni înainte de moartea tinerei
Foto Splashnews

Problemele se ţin scai de Jim Carrey. După procesul pe care îl are cu soţul fostei sale iubite, actorul este târât iar prin tribunale. De data aceasta, cea care îi aduce acuzaţii grave este mama Cathrionei White.

Brigid Sweetman, mama Cathrionei White, fosta iubită a actorului, a înaintat marţi un proces la Curtea Superioară din Los Angeles, susţinând că starul în vârstă de 54 de ani a avut un rol decisiv în moartea fiicei sale.

Mama Cathrionei susţine că fata ei a contactat trei boli cu transmitere sexuală de la Carrey, actorul minţind apoi în legătură cu problemele medicale pe care le avea.

Documentele judiciare susţin că atunci când Cathriona i-a cerut explicaţii actorului în legătură cu bolile de care el suferea, el a întrerupt imediat legătură cu aceasta, arătând un dispreţ total faţă de starea ei emoţională, scrie mirror.co.uk. Carrey şi avocatul său au negat aceste acuzaţii, numindu-le “revendicări false şi patetice”.

Cathriona a murit în urma unei supradoze

cliima20121010_0058_1.jpg

jim carrey iubita proces ucidere culpa
Cathriona și-a pus capăt zilelor la numai 28 de ani

Cathriona a fost găsită fără suflare în locuinţa ei în data de 28 septembrie 2015, în urma unei supradoze. După un examen toxicologic, s-a dovedit că moartea tinerei a survenit în urma unui mix letal de analgezice şi de somnifere. Verdictul de moarte prin suicid a fost dat de către autorităţi în luna iulie a acestui an.

Jim Carrey are două procese pe rol

În ambele procese, atât cel intentat de Sweetman cât şi în cel al lui Burton, sunt cerute sume nespecificate de bani drept daune pentru încălcarea unor legi ca furnizarea de droguri ilegale şi omor din culpă. Recent au fost făcute publice şi mesajele dintre Jim Carrey şi Cathriona, dar şi o scrisoare a lui White pentru actorul hollywoodian.

Celebrul actor a fost dat în judecată de soţul fostei sale iubite, Cathriona White. Mark Burton îl acuză pe acesta că i-a furnizat femeii medicamentele care i-au provocat decesul. În plângerea depusă de către Mark Burton  scrie că actorul şi-ar fi ”folosit averea imensă şi celebritatea” pentru a obţine medicamentele. Mark Burton îl acuză pe Jim Carrey că a cumpărat medicamentele folosind numele fals Arthur King, iar după moartea Cathrionei a făcut demersuri pentru a-şi ascunde implicarea.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1