Jim Carrey, dat în judecată pentru ucidere din culpă de mama fostei sale iubite

15-vedizxizxizext-1_0_0.jpg

jim carrey iubita proces ucidere culpa
Cathriona şi Jim au avut o relaţie tumultoasă. Ce doi s-au despărţit cu câteva săptămâni înainte de moartea tinerei
Foto Splashnews

Problemele se ţin scai de Jim Carrey. După procesul pe care îl are cu soţul fostei sale iubite, actorul este târât iar prin tribunale. De data aceasta, cea care îi aduce acuzaţii grave este mama Cathrionei White.

Brigid Sweetman, mama Cathrionei White, fosta iubită a actorului, a înaintat marţi un proces la Curtea Superioară din Los Angeles, susţinând că starul în vârstă de 54 de ani a avut un rol decisiv în moartea fiicei sale.

Mama Cathrionei susţine că fata ei a contactat trei boli cu transmitere sexuală de la Carrey, actorul minţind apoi în legătură cu problemele medicale pe care le avea.

Documentele judiciare susţin că atunci când White i-a cerut explicaţii actorului în legătură cu bolile de care el suferea, actorul a întrerupt imediat legătură cu aceasta, arătând un dispreţ total faţă de starea ei emoţională, scrie mirror.co.uk. Carrey şi avocatul sau au negat febril aceste acuzaţii, numindu-le “revendicări false şi patetice”.

Cathriona a murit în urma unei supradoze

Cathriona a fost găsită fără suflare în locuinţa ei în data de 28 septembrie 2015, în urma unei supradoze. După un examen toxicologic, s-a dovedit că moartea tinerei a survenit în urma unui mix letal de analgezice şi de somnifere. Verdictul de moarte prin suicid a fost dat de către autorităţi în luna iulie a acestui an.

Jim Carrey are două procese pe rol

În ambele procese, atât cel intentat de Sweetman cât şi în cel al lui Burton, sunt cerute sume nespecificate de bani drept daune pentru încălcarea unor legi ca furnizarea de droguri ilegale şi omor din culpă. Recent au fost făcute publice şi mesajele dintre Jim Carrey şi Cathriona, dar şi o scrisoare a lui White pentru actorul hollywoodian.

Celebrul actor a fost dat în judecată de soţul fostei sale iubite, Cathriona White. Mark Burton îl acuză pe acesta că i-a furnizat femeii medicamentele care i-au provocat decesul. În plângerea depusă de către Mark Burton  scrie că actorul şi-ar fi ”folosit averea imensă şi celebritatea” pentru a obţine medicamentele. Mark Burton îl acuză pe Jim Carrey că a cumpărat medicamentele folosind numele fals Arthur King, iar după moartea Cathrionei a făcut demersuri pentru a-şi ascunde implicarea.

 

Loading...
 
 

Citește și

 • jim carrey iubita proces ucidere culpa

  Necazurile se ţin lanţ de Jim Carrey (54 de ani). Celebrul actor a fost dat în judecată de soţul fostei sale iubite, Cathriona White. Mark Burton îl acuză pe acesta că i-a furnizat femeii medicamentele care i-au provocat decesul.

 • iubita lui jim carrey

  Iubita lui Jim Carrey (53 de ani) și-a pus capăt zilelor, la vârsta de 28 de ani. Cadavrul femeii a fost găsit luni (28 septembrie), în locuința ei din Los Angeles, în Statele Unite ale Americii. Cathriona White era un make-up artist de succes și nimeni nu știe ce a determinat-o să își ia viața. Actorul trece prin clipe groaznice și a mărturisit că este șocat de moarte frumoasei brunete.

 • jim carrey iubita Cathriona inmormantare

  Chiar dacă a încercat să fie tare, se vede că Jim Carrey este foarte afectat de moartea celei care i-a fost iubită. Actorul a fost cu adevărat devastat sâmbătă, când a condus-o pe Cathriona White pe ultimul drum. Înmormântarea fetei care s-a sinucis la doar 28 de ani a avut loc în Cappawhite, Tipperary, Ireland.

 • Jim Carrey

  Sâmbătă, 10 octombrie. O dimineaţă gri în Cappawhite, Irlanda. Jim Carrey nu a închis un ochi toată noaptea. A venit cu avionul particular încă de vineri să-şi conducă iubita pe ultimul drum.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1