Jessica Simpson: ”copiii și căsnicia mi-au salvat viața”. Cântăreața face dezvăluiri dureroase!

jessica_simpson_eric_si_copiii.jpg

Jessica Simpson alături de soțul ei Eric Johnson și cei trei copii ai lor
Jessica Simpson alături de soțul ei Eric Johnson și cei trei copii ai lor
foto: Instagram

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Cântăreața și actrița Jessica Simpson, 41 de ani, a povestit pentru prima oară despre depresia îngrozitoare prin care a trecut în urmă cu mai bine de șase ani. Ea a trecut printr-o serie de transformări, a avut probleme cu greutatea și și-a găsit consolarea în alcool.

Jessica Simpson, 41 de ani, a povestit pentru prima oară despre depresia prin care a trecut și care a fost cât pe ce să îi pună capăt zilelor. Ea a ajuns alcoolică și avea un comportament ciudat și doar un miracol a reușit să o aducă pe linia de plutire. Cei care au ajutat-o să treacă peste momentele grele din viața ei au fost Eric Johnson, 42 de ani, soțul ei și copiii Birdie, Maxwell și Ace. Jessica a povestit cu lacrimi în ochi că a avut inclusiv gânduri de sinucidere și că ducea un stil de viață distructiv pentru că avea o criză de identitate. După lungi sesiuni de terapie și meditație ea a reușit să se echilibreze și le datorează acest lucru celor patru oameni importanți din viața ei. Ea are o avere de peste 200 de milioane de dolari și a mai fost măritată cu Nick Lachey între 2002 și 2006

Citește și:

Jessica Simpson dezvăluie cum luptă cu COVID-19...

Jessica Simpson, despre eczema cu care trăiește

Jessica Simpson are o avere de 200 de milioane de dolari

Jessica Simpson a debutat în cariera artistică la 16 ani, în anul 1997, după ce a semnat un contract cu casa de producție muzicală Columbia Records. Ea a fost remarcată încă de pe când cânta în corul bisericii. A fost măritată cu Nick Lachey între 2002 și 2006. După divorț a pus bazele unui imperiu de fashion și cosmetice care i-a rotunjit substanțial veniturile. În 2014 s-a măritat cu Eric Johnson (41 de ani), fost jucător de fotbal american și au trei copii. În afară de Birdie, 2 ani, care este o năzdrăvană, Jessica și Eric Johnson mai au doi copii, pe Maxwell Drew, de 9 ani și pe Ace Knute, de 8 ani. În prezent, Jessica are în conturi peste 200 de milioane de dolari.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5