Jennifer Lopez și-a speriat fanii cu o tăietură în jurul ochilor

15_foto1-135-190.jpg

J Lo a apărut pe stradă cu o rană în jurul ochilor despre care nu se cunosc prea multe detalii
Foto Instagram

Jennifer Lopez și-a speriat fanii după ce a fost surprinsă pe străzile cu o rană în jurul ochilor. Vedeta a publicat și o imagine pe rețelel de socializare unde a explicat subtil ceea ce s-a întâmplat.

J Lo (48 de ani) s-a îmbrăcat lejer pentru a merge la sala de sport, pentru a se antrena, însă paparazzi au surprins  un detaliu pe care vedeta a vrut să-l acopere cu ochelarii de soare, o rană în jurul ochilor.

Despre rana din jurul ochilor nu se cunosc foarte multe detalii, însă artista pop a publicat o imagine pe rețelele de socializare unde a apărut legată la ochi cu o pungă de gheață, semn că ar putea fi vorba de operație care a fost necesară.

14959952-7156087-image-m-26_1560895773549.jpg

J Lo a publicat o fotografie pe Instagram unde a arătat fanilor că a suferit o operație
Foto Instagram/ DailyMail.co.uk

Fiica lui Jennifer Lopez îi moștenește talentul

Așchia nu sare departe de trunchi! Și nici nu prea ar avea cum dacă părinții tăi se numesc Jennifer Lopez și Marc Anthony, doi artiști cu cariere de 30 de ani. Emme, fetița celor doi, dă dovadă de adevărat talent când vine vorba de cântat, demonstrat chiar în prezența mamei sale. Mândră, J.Lo a împărtășit cu fanii ei un moment care a emoționat-o: fiica ei cântând piesa Aliciei Keys, "If I Ain't Got You".

La 11 ani, Emme demonstrează că o așteaptă un viitor strălucit dacă va alege aceeași carieră ca a mamei sale. Aprecierile au curs gârlă, însă unii au considerat că talentul este moștenit de la Marc Anthony și că fetița este o cântăreață mai bună decât Jennifer.

 

Loading...

Citește și

  • Jennifer Lopez, pe lângă cariera sa din muzică și din domeniul cinematografic, face furori și în lumea modei. Celebra artistă a fost premiată pentru stilul ei unic, în cadrul unui eveniment desfăşurat la New York şi organizat de consiliul designerilor americani. Bucuria primirii premiului a fost împărtășită, bineînțeles, cu partenerul ei, Alex Rodriguez, care a însoțit-o pe divă la eveniment. Iată cum s-a remarcat J Lo în seara de gală!

  • jennifer lopez fetita

    Jennifer Lopez (49 de ani) este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Are o relație desprinsă din filme cu Alex Rodriguez, care a și cerut-o în căsătorie, o carieră de invidiat în lumea muzicii, televiziunii și a filmului, și doi copii gemeni pe care-i iubește mai mult decât orice pe lume. Ce și-ar mai putea dori?

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1