Jennifer Lopez și-a lăsat lenjeria intimă acasă și a îmbrăcat o rochie plasă

jlo.jpg

jennifer lopez
Jennnifer Lopez se apropie de 50 de ani, dar arată ca de 20
Foto: Getty

Nimeni nu o poate acuza pe Jennifer Lopez de lipsă de îndrăzneală. Anul acesta împlinește 48 de ani, dar corpul său arată mai bine ca atunci când avea 20 de ani. Are grijă ce mănâncă, face mult sport și știe că imaginea ei se concentrează în jurul sex-appeal-ului pe care-l emană la fiecare apariție publică.

Așa s-a întâmplat și la Premiile Billboard Latin Music, când a captat toate privirile celor din jur cu cele două alegeri vestimentare. O rochie și nimic mai mult pare a fi fost premisa de la care a plecat bomba sexy.

jlo1.jpg

jennifer lopez
Jennifer Lopez a atras toate privirile cu ținuta la care nu și-a pus sutien
Foto: Getty

 

Un decolteu adânc, în V, o crăpătură lungă pe picior și lipsa lenjeriei au fost “ingredientele” unei vestimentații compusă doar dintr-o rochie neagră, plasă, din colecția de toamnă 2017 a lui Julien MacDonald. Sandalele înalte doar i-au pus în valoare picioarele tonifiate.

Pe scenă a urcat într-o altă ținută, la fel de decupată, argintie, cu care a luminat sala. J.Lo a câștigat și două premii, fiind aplaudată și de fostul ei soț, Marc Anthony, și el prezent la gală.

jennifer lopez

Loading...

Citește și

 • jennifer lopez

  Jennifer Lopez a fost dintotdeauna o vedetă cu forme generoase și s-a mândrit cu asta. Nu s-a îngropat în haine largi, dimpotrivă a ales pantaloni mulați, bluze decoltate și rochii care-i lăsau la vedere picioarele frumos lucrate la sală. De data aceasta însă, cântăreața nu a fost foarte inspirată.

 • jennifer

  Jennifer Lopez, celebra cântăreață în vârstă de 47 de ani, sfidează timpul și pare că nu va îmătrâni niciodată. Aparițiile sale sunt de-a dreptul amețitoare. Nimeni nu s-a putut uita în ochii cântăreței la un eveniment.

 • j lo drake relatie iubire instagram

  De când se iubeşte cu tinerelul Drake (30 de ani), Jennifer Lopez parcă a înflorit. E mai activă ca oricând pe contul de Instagram şi le oferă fanilor imagini cu ea din ce în ce mai sexy.

 • jennifer lopez

  Jennifer Lopez a riscat puțin cu rochia aleasă pentru Grammy 2017, dar a ajuns pe lista scurtă a celor mai bie îmbrăcate vedete de la gala care a avut loc duminică, 12 februarie, la Los Angeles. A fost însă un moment în care totul s-ar fi putut transforma într-un dezastru.

 • Ce rost are să te bucuri de o partidă fenomenală de sex, dacă nu și păstrezi pentru eternitate momentele fierfinți trăite între așternuturi?! Sau măcar să le oferi publicului larg, care să-ți devină astfel admiratori fideli…

 • jennifer

  Jennifer Lopez va ajunge în curând în fața judecătorului. Compania ”Sidekick Group Corp” a intentat un proces împotriva artistei pe motiv că nu a onorat o înțelegere. Aceștia i-au dat artistei o parte din recuzită pentru unul din specatcolele sale, urmând ca aceasta să le promoveze pe paginile sale de Facebook și Instagram, la fiecare trei luni. Se pare că aceasta a uitat și va trebui să dea o explicație.