Jennifer Lopez și Ben Affleck, criticaţi pentru un sărut pasional în faţa copiilor

ben_affleck_jennifer_lopez

Jennifer López și Ben Affleck au fost criticați
Jennifer López și Ben Affleck sunt din nou împreună de o lună
Foto: Profimedia

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost criticați pentru s-au sărutat în fața copiilor ei. Paparazzi au reușit să surprindă acest moment care a făcut valuri în presa internațională.

Cântăreața și actrița Jennifer Lopez (51 de ani) și actorul Ben Affleck sunt atât de îndrăgostiți, încât nu au mai ținut cont de nimic și s-au sărutat pasional în fața copiilor ei, gemenii Max și Emme, în vârstă de 13 ani. Sărutul dovedește clar că sunt din nou un cuplu, oficial. Sărutul passional a avut loc, recent, la restaurantul Nobu din Malibu, California (SUA), cu ocazia sărbătoririi surorii lui JLo, Linda, care a împlinit vârsta de 50 de ani.

Ce fericiți sunt împreună! Ben Affleck a plecat în vacanță cu iubita și copiii

Ben Affleck, slăbit și supărat după despărțirea de Ana de Armas

Ben Affleck se înțelege foarte bine cu copiii lui Jennofer Lopez

În timpul petrecerii, toată lumea a observat cât de bine se înțelege Ben Affleck cu gemenii lui Jennifer Lopez, Max și Emme. La sfârșitul petrecerii, cei doi amorezi au plecat cu un automobil împreună, iar copiii au plecat cu o camionetă. Ben este agreat de familia lui JLo. El a fost foarte apropiat de mama acesteia, Guadalupe Rodríguez, de 75 de ani, în timpul primei lor relații, care a durat din 2002 până în 2004. Acum, Guadalupe e foarte încântată că sunt din nou împreună. Jennifer López și Ben Affleck au fost criticați pentru s-au sărutat în fața copiilor ei.

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5