Jennifer Lopez, în panică maximă: fundul ei este în pericol! Ce a băgat-o în sperieți pe bomba sexy!

jennifer_lopez_fund_hustlers.jpg

Jennifer Lopez s-a anrenat intens pentru rolul din filmul Hustlers
Jennifer Lopez s-a anrenat intens pentru rolul din filmul Hustlers
Citeste tot despre: 

Epidemia îi strică fundul! Jennifer Lopez, în vârstă de 50 de ani, și-a asigurat fundul încă din 2010 cu suma de 4,5 milioane de dolari. De-a lungul timpului valoarea posteriorului bombat a crescut exponențial. În prezent, diva latino are o avere de 400 de milioane de dolari și gurile rele susțin că 10% se datorează feselor lucrate la sală. Epidemia a băgat-o însă în sperieți pentru că nu-și mai poate întreține ”bogăția”.

Jennifer Lopez a anunțat zilele trecute că își amână nunta cu fostul sportiv Alex Rodriguez, de 44 de ani, care trebuia să aibă loc lunile următoare. Epidemia de COVID-19 i-a făcut să revină asupra planurilor și să amâne evenimentul pentru anul viitor. Însă nu amânarea nunții o îngrijorează cel mai mult. Ci cum se antrenează în condițiile în care nu i-a trecut prin cap să amenajeze o sală de fitness la vila ei din Miami. Iată ce i-a declarat prietenei ei Reese Witherspoon în timpul unei discuții de pe Instagram.

Jennifer Lopez regretă că nu și-a făcut sală de fitness acasă

Cântăreața care are o avere de 400 de milioane de dolari i-a zis lui Reese Witherspooncă trebuie să se concentreze pe siguranța gemenilor Max și Emme, de 12 ani, împreună cu care stă în izolare la vila din Miami, în aceste zile de epidemie mondială. ”Cea mai mare durere a mea este că nu am cum să îmi face exercițiile de forță, cardio și întreținere musculară pe care le făceam la sala de fitness din cauza crizei. Sălile de forță s-au închis de cinci zile și nu se vor deschide decât după terminarea epidemiei. Nu m-am gândit să dau banii pe amenajarea unei săli de fitness acasă și acum regret enorm”, a declarat J.Lo.

hustlers-jennifer-lopez.jpg

J.Lo a juxcat rolul unei stripeuze în ultimul ei film
J.Lo a juxcat rolul unei stripeuze în ultimul ei film

Citește și:

Ce mănâncă Jennifer Lopez de arată atât de bine! Iată dieta zilnică a divei de 50 de ani

Aşa arată cel mai scump fund din lume

Ce soluții de antrenament a găsit acasă?

”Încerc să găsesc locuri în casă unde să pot face abdomene, genuflexiuni, tracțiuni și multe alte exerciții pe care le făceam zilnic până la începerea crizei. Este greu să găsesc o soluție pentru că lucram la sală între 2 și 3 ore pe zi”, a mai adăugat J.Lo, care făcea nu mai puțin de 10 exerciții dedicate posteriorului. Alex trage de J.Lo și o antrenează, dar în lipsa unor aparate specifice sălii de fitness este foarte greu.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1