Jennifer Lopez întinde o mână de ajutor micilor afaceriști! În ce produs investește alături de logodnic

whatsapp_image_2020-11-08_at_12.39.45_1.jpeg

J.Lo are o avere de 400 de milioane $ şi investeşte în afaceri mici
Foto: Instagram

Jennifer Lopez, 51 de ani, ştie să facă bani. Cântăreaţa şi actriţa are în conturi peste 400 de milioane de dolari şi la începtul lunii septembrie s-a decis să investească împreună cu logodnicul ei în compania Super Coffee, care are o valoare de piaţă de 240 de milioane de dolari.

Super Coffee este un brand de cafea fără zahăr şi ecologică, ce a fost înfiinţat în 2016 de studenţii şi atleţii Jordan, Jake şi Jim DeCicco. ”Când am auzit de Super Coffee, eu şi Alex ne-am gândit că ar fi bine să investim pentru că afacerea are un potenţial incredibil, concurând din iulie 2020 cu lanţuri celebre de genul Starbucks”, a declarat J.Lo într-un material publicitar postat pe contul ei de Instagram. 

Secretul frumuseții lui Jennifer Lopez 

Genele bune, somnul, dieta și exercițiile fizice regulate sunt secretele lui J.Lo. Aceasta nu face rabat de la ce știe că îi face bine. "Ceea ce mănânci nu îți afectează doar corpul, îți poate schimba și felul în care arată pielea", este de părere diva. 

jlo_4.jpg

jlo
Așa arată Jennifer Lopez la 50 de ani
Sursă foto: Profimedia

Antrenoarea personală a lui Jennifer a dezvăluit: "Are nevoie de «combustibil» pentru multele lucruri pe care le face. Totul este organic și foarte bine gândit, într-un echilibru perfect de proteine și nutrienți. Totul este proaspăt".

Loading...
 
 

Citește și

  • jennifer lopez

    Cântăreață, actriță, dansatoare, femeie de afaceri, mamă și logodnică. Este ceva ce Jennifer Lopez nu poate face?! La 50 de ani, vedeta pare a fi în cea mai bună formă și nu dă deloc semne de oboseală. Are timp să se ocupe și de familie, și de iubite, dar nu neglijează nici cariera. Printre toate acestea, are și momente în care se răsfață și are grijă ca trupul ei să fie mereu un etalon pentru toate femeile, indiferent de vârstă.

  • shakira jlo

    Shakira şi Jennifer Lopez au făcut un show de zile mari în pauza finalei Super Bowl. Cântăreţele de origine latino-americană au oferit, duminică seară, în pauza finalei Super Bowl, un recital care a impresionat prin energie. În doar 15 minute, artistele au interpretat nu mai puţin de 20 de piese celebre.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1