Jennifer Lopez, bomba sexy care se dă cu placa. Diva de 51 de ani a postat o fotografie care i-a încins pe fani

j_lo_la_plaja.jpg

Jennifer Lopez arată demențial în costum de baie
Jennifer Lopez arată demențial în costum de baie
foto: Instagram
Citeste tot despre: 

Jennifer Lopez este într-o formă fizică incredibilă! Diva latino în vârstă de 51 de ani a postat recent o fotografie pe contul ei de Instagram care a fost apreciată de toți cei 138 de milioane de fani din întreaga lume. Care sunt secretele siluetei de invidiat? Evident, mult sport și o dietă strictă.

La cei 51 de ani ai ei, Jennifer Lopez arată impecabil. Și atunci când imaginea este principala sursă de venit, este firesc să faci tot posibilul pentru a arăta sexy tot timpul. Jennifer Lopez, care are o avere de peste 400 de milioane de dolari, şi Alex Rodriguez, care are în conturi 350 de milioane de dolari, formează un cuplu de vis. El o antrenează, iar ea ascultă cu religiozitate tot ce îi spune bărbatul pe care voia să îl ia de soț în 2020, dacă nu venea pandemia. Jennifer Lopez mănâncă rareori carne de pui sau pește, în rest se hrănește cu legume, fructe de mare, semințe și fructe de pădure. Mănâncă de cinci ori pe zi, face sport de la ora 7.00 dimineața și se hidratează constant. Practic, ea face sport timp de aproape trei ore pe zi, având în vedere că ”se relaxează” o oră înotând în piscina vilei lor din Miami. J.Lo alocă mult timp gimnasticii, masajelor de relaxare și de înfrumusețare și cheltuiește sume mari pe tratamente împotriva ridurilor.

jennifer_lopez_se_da_cu_placa.jpg

Această fotografie a fost apreciată de toți cei 138 de milioane de fani ai lui J.Lo
Această fotografie a fost apreciată de toți cei 138 de milioane de fani ai lui J.Lo
foto: Instagram

Citește și:

Jennifer Lopez «dă vina» pe genele bune pentru cum arată. Iat-o la 73 de ani pe mama solistei!

Jennifer Lopez şi-a luat palat de 40 de milioane de dolari ca să stea cu viitorul soţ

Ce familie frumoasă are Jennifer Lopez!

Gemenii Max şi Emme, de 12 ani, copiii lui J.Lo din căsnicia cu Marc Anthony, care a ţinut din 2004 până în 2014, sunt extrem de încântați de relația mamei lor cu Rodriguez. Fiicele lui Rodriguez, Natasha, 15 ani, şi Ella, de 12 ani, odraslele rezultate din căsnicia fostului sportiv cu Cynthia Scurtis, care a durat între 2002 şi 2008, îi spun deja mamă lui J.Lo. Frumoasa născută în Bronx, la 24 iulie 1969, a mai fost măritată cu Ojani Noa, între 1997-1998, Cris Judd (2001-2003) şi Marc Anthony (2004-2014). Jennifer Lopez are doar 1,64 m înălţime, iar Rodriguez are 1,90 metri, dar taman asta îi place la cuplul lor.

Loading...
 
 

Citește și

  • Jennifer Lopez a fost surprinsă de camerele de luat vederi căzând în timpul unui concert live care a avut loc cu ocazia premiilor American Music Awards.

  • Jennifer Lopez a intrat în noul an cu microfonul în mână, pe scena din Times Square, New York, şi cu celebrul ei fund parcă mai mic decât eram obişnuiţi. Este posibil să fi fost însă doar un efect vizual al costumului cu diamante purtat la spectacol.