Jennifer Lawrence, urmărită de ghinion

jennifer-darren-670x400.jpg

Jennifer e topită după Darren Aronofsky, dar slabe şanse ca idila lor să aibă happy end.
foto: Arhiva personală
Citeste tot despre: 

Pare mai îndrăgostită ca niciodată! Însă sentimentele pe care le are frumoasa actriţă pentru regizorul filmului „Lebăda neagră“ nu-i permit să întrezărească pericolul care o paşte.

Nimeni nu mă in­vită în oraş“, se plângea anul trecut în Vogue. „Sunt singură în fiecare sâmbă­tă seara“, a continuat Jennifer Lawrence (26) să ne convingă cât de greu îi e unei tinere câş­tigătoare de Oscar – care mai este şi talenta­tă, bogată şi cât se poate de frumoasă – să nu pună pe fugă bărbaţii. La începutul anului se mândrea cu standardele înalte pe care le are pentru posibilii iubiţi, după care a lăsat garda jos şi a recunoscut: „De-abia aştept să mă că­sătoresc, să găsesc acea persoană cu care să-mi petrec tot restul vieţii şi care să devină tatăl copiilor mei!“ Şi pare că l-a găsit! În persoana lui Darren Aronofsky (47), regizorul filmului Le­băda Neagră, de care nu se mai dezlipeşte. Îl soarbe din priviri, îl sărută-n plină stradă, iar publicaţia Life & Style chiar îl vede un poten­ţial domn Lawrence. Dar să nu anticipăm deja nunta, pentru că sunt slabe şanse ca Jennifer şi Darren să ajungă vreodată la altar!

Vezi pe www.okmagazine.ro de ce sunt puține șanse ca cei doi să ajungă la altar!

Loading...

Citește și

  • Actriţa Jennifer Lawrence (24 de ani) s-a despărţit de cântăreţul Chris Martin (37 de ani), după numai patru luni de relaţie. Potrivit “Daly Mail”, tânăra laureată cu premiul Oscar a renunţat la muzicianul trupei Coldplay, din cauza fostei lui soţii, Gwyneth Paltrow (42 de ani).

  • Jennifer Lawrence

    Chiar dacă muzicianul Chris Martin, de la trupa Coldplay, încă nu este divorţat oficial de actriţa Gwyneth Paltrow, se zvoneşte că acesta vrea să-şi întemeieze o familie cu tânăra actriţă Jennifer Lawrence. Ei se gândesc deja să aibă copii.