Jennifer Lawrence, cu sfârcurile la vedere într-o ținută provocatoare

497758864.jpg

jennifer lawrence
Jennifer Lawrence, cu sânii la vedere la o ceremonie de decernare a premiilor
Foto Getty

Celebra actriță Jennifer Lawrence (25 de ani) a surprins prin ținuta sa foarte sexy de sâmbătă seara (14 mai) la ceremonia GLAAD Media Awards. De cum a intrat în lumina reflectoarelor, rochia sa a lăsat să se vadă mai mult decât s-ar fi așteptat actrița.

Jennifer Lawrence, câștigătoare a Premiului Oscar, a participat pe 14 mai la ceremonia de decernare a premiilor GLAAD Media, potrivit DailyMail.co.uk. Ea este cunoscută pentru frumusețea sa, dar acum, a avut o apariție de-a dreptul incendiară.

Toate piesele vestimentare pe care le-a purtat actrița au fost negre, astfel că frumoasele forme ale corpului ar fi trebuit să se vadă mai discret. Totuși, sânii lui Jennifer s-au văzut în toată splendoarea lor deoarece bluza era cam transparentă și nu a purtat sutien.

Ea interpretează în momentul de față un rol în noul film "X-Men: Apocalypse".

 

Loading...

Citește și

  • jennifer lawrence

    Este una dintre cel mai bine plătite actrițe ale anului, dar și una dintre cele mai populare. Jennifer Lawrence (25 de ani) a căpătat rapid o reputație bună în lumea Hollywood-ului, unde a reușit să cucerească milioane de fani cu rolul din seria „Jocurile Foamei”.

  • E foarte capricioasă şi selectivă în materie de bărbaţi! Căţeluşa Pippi a actriţei Jennifer Lawrence nu acceptă ca oricine să se apropie de celebra ei stăpână. Diva i-a luat recent un nou bodyguard, bine plătit.

  • jennifer lawrence cazatura madrid premiera film

    Incident stânjenitor pentru Jennifer Lawrence la premiera filmului "The Hunger Games: Mockingjay Part 2". Actriţa americană s-a împiedicat şi a căzut pe covorul roşu. Nu este prima dată când păţeşte ruşinea. Diva a fost ajutată de câţiva colegi pentru a se ridica.

  • Palatele de la Hollywood sunt cumpărate de cele mai faimoase staruri. După ce stăpânii intră într-un con de umbră, alte vedete ale momentului le achiziţionează. Aşa a ajuns Jennifer Lawrence în casa lui Paul Hogan.