Jennifer Lawrence, apariție nud pe coperta unei reviste celebre

jennifer_lawrence_3.jpg

jennifer lawrenceJennifer Lawrence, apariție îndrăzneață pe coperta unei reviste celebreFoto: Instagram
jennifer lawrence, nud, coperta, revista, actrita, frumoasa, dezbracata, fotografie, online, goala, vogue, nominalizată, premiile oscar
de Carmen Ștefan

Frumoasa actriță americană, Jennifer Lawrence (26 de ani), s=a dezbrăcat de inhibiții și de haine și a decis să pozeze nud pentru o revistă de modă celebră. Fotografia a ajuns și în mediul online, unde a sucit mințile a mii de internauți.

Jennifer Lawrence a pozat aproape goală pentru revista Vogue, iar recultatul a fost publicat și pe Instagram, unde a adunam like-urile a mii de admiratori, potrivit Daily Star. Un lucru este sigur: în fața camerei de filmat sau de fotografiat, Jennifer nu este niciodată rușinoasă și știe să atragă atenția.

jennifer_lawrence_1.jpg

jennifer lawrenceA renunțat la inhibiții și la haine și a pozat nudFoto: Instagram

De asemenea, actrița a renunțat și la machiaj, ceea ce i-a conferit un aspect cât mai tineresc și natural care a făcut furori pe rețeaua de socializare. „La cei 26 de ani ai săi, Jennifer Lawrence este deja una dintre cele mai de succes și mai celebre actrițe de pe planetă. A fost de patru ori nominalizată la Premiile Oscar și a câștigat premiul pentru Cea mai bună actriță”, a fost adăugat pe pagina oficială a revistei, în descrierea incendiarei fotografii.

jennifer_lawrence_2.jpg

jennifer lawrenceA fost de patru ori nominalizată la Premiile Oscar și a câștigat premiul pentru Cea mai bună actrițăFoto: Instagram
Loading...

Citește și