Jennifer Aniston şi Reese Witherspoon se mențin slabe cu un regim şocant. Stau nemâncate ore în şir şi beau suc de țelină

Jennifer Aniston şi Reese Witherspoon

Jennifer Aniston şi Reese Witherspoon se înţeleg foarte bine
Jennifer Aniston şi Reese Witherspoon sunt bune prietene
Foto: GuliverGetty Images

Actriţele Jennifer Aniston, de 50 de ani, şi Reese Witherspoon, de 43 de ani, dezvăluie secretele frumuseţii lor şi cum îşi păstrează tinereţea.

Jennifer Aniston şi Reese Witherspoon dezvăluie secretele care stau în spatele frumuseţii lor care nu s-a alterat niciodată de când s-au lansat, în urmă cu 20 de ani. Cele două actriţe au reuşit să rămână, practic, neschimbate, datorită unor regimuri stricte. Amândouă stau nemâncate ore în şir şi au grijă să mănânce alimente sănătoase. Aniston sare mereu peste micul dejun, iar Reese bea dimineaţă un suc verde şi o cafea. În plus, cele două fac, cu stricteţe, exerciţii fizice la sală de şase ori pe săptămână. Nici Jennifer Aniston şi nici Reese Witherspoon nu îşi fac însă tratamente scumpe la cosmetică şi nici nu au făcut vreodată operaţii estetice. Amândouă nu mănâncă nimic solid timp de 16 ore pe zi. În acest timp, se hrănesc doar cu suc de ţelină. Însă, o zi pe săptămână, ele mănâncă tot ce le pofteşte inima.

 Are tot ce şi-ar putea dori, dar este nefericită! Care este motivul tristeţii lui Jennifer Aniston Are tot ce şi-ar putea dori, dar este nefericită! Care este motivul tristeţii lui Jennifer Aniston

Reese Witherspoon nu trece neobservată pe stradă. Geanta de fiţe de care nu se desparte

Care este programul lor zilnic

Pentru ca să se păstreze mereu frumoasă, Jennifer Aniston nu se trezeşte dimineaţa până la ora 9.00. În schimb, Reese Witherspoon, care a devenit faimoasă în 1999, datorită rolului din filmul „Blonda de la Drept”, se scoală la 5.30, cu fiul ei, Tennessee, în vârstă de şapte ani. Face exerciţii fizice pnă la ora 7.30, timp de şase zile pe săptămână. De asemenea, face jogging, pentru a se menţine mereu activă. La 7.30 bea sucul de ţelină şi cafeaua, după care face meditaţie. Aniston, nu mănâncă nimic între ora 18.00, seara, şi ora 10.00, a doua zi. Pauza de alimente este foarte bună pentru controlul zahărului din sânge, îmbunătăţirea funcţiei creierului şi creşterea speranţei de viaţă, spune ea. Actriţele Jennifer Aniston, de 50 de ani, şi Reese Witherspoon, de 43 de ani, dezvăluie secretele frumuseţii lor.

Loading...

Citește și