Jason Donovan a descoperit elixirul tinereții! Este la fel de șarmant ca acum 32 de ani!

Jason Donovan Kylie Minogue

Jason Donovan și Kylie Minogue pe când erau împreună
Jason Donovan și Kylie Minogue au lansat duetul lor celebru în 1988
Foto: Profimedia

Jason Donovan este la fel de șarmant ca acum 32 de ani, când făcea celebrul duet cu Kylie Minogue. El a fost surprins recent de paparazzi în capitala britanică.

Cântărețul și actorul Australian Jason Donovan (52 de ani) este la fel de șarmant ca acum 32 de ani, când făcea celebrul duet împreună cu Kylie Minogue (52 de ani). El a fost surprins recent în timp ce mergea cu bicicleta la supermarket-ul Sainsbury's, din vestul Londrei, ca să cumpere alimente. El a devenit cunoscut  datorită prestanței din serialul ”Vecini de coșmar” și mai ales după ce a devenit primul iubit al cântăreței Kylie Minogue. Însă relația lor nu a rezistat decât din 1984 până în 1989. A rămas doar ca amintire duetul lor de succes internaţional „Especially for You”, lansat la 28 noiembrie 1988. În prezent, |Donovan locuiește împreună cu soția sa, Angela, și doi dintre copiii lor, Zac, de 17 ani, și Molly, de 7 ani, la Londra. Joacă în muzicalul ”War of the Worlds”, cu care face turnee în SUA și Australia.

Blestemul lui Kylie Minogue. 8 relații, dar niciun mariaj

Kylie Minogue, la fel de sexy ca la 18 ani

Arată foarte bine, deși a fost dependent de droguri

Jason Donovan s-a născut la 1 iunie 1968 la Melbourne, în Australia. Este fiul unui actor și al unei jurnaliste. În anii 1990, a avut o gravă dependență de cocaină, dar a reușit să o învingă. Culmea este că acum nu îi pare rău de acea perioadă rebelă din viața lui. Însă astăzi îi spune fiicei lui, Jemma Donovan, de 19 ani, care joacă, la rândul ei, în ”Vecini de coșmar”, să nu se atingă de droguri. Jason mărturisește că se menține tânăr în primul rând pasiunii sale de a merge cu Bicicleta zilnic.

Jason Donovan

Jason Donovan arată bine și acum
Foto: Profimedia
Se simte foarte bine în familie. Are acasă tot confortul, cu multe covoare și multă sticlă, așa cum îi place lui. Îi mai place să se uite la filme și să se delecteze cu brânză și vin. În rest, încearcă să mănânce cât mai sănătos. Alte secrete care îl fac să se mențină bine pentru vârsta lui sunt că îi place mult să râdă și să muncească, să fie mereu activ. Jason Donovan a cunoscut-o pe soția sa, Angela, în 1998. S-au căsătorit în 2008, în Bali, și au trei copii, Jemma, Zach și Molly. Unul dintre cele mai cunoscute cântece ale lui este ”Sealed with a kiss”. A vândut peste 30 de milioane de discuri în lume și are o avere de 10 milioane de dolari. Jason Donovan este la fel de șarmant ca acum 32 de ani, când făcea duet cu Kylie Minogue.

Jason DonovanJason Donovan

Jason DonovanJason Donovan stă în Londra
Foto: Profimedia
Loading...

Citește și