Jane Seymour laudă România: "Totul e foarte frumos aici"

jane_seymour-1.jpg

Jane Seymour, în filmul "Love By Desgin"
Foto: Agenţia Mondenă de Presă

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Jane Seymour a mărturisit că a fost impresionată peste măsură de frumuseţea ţării noastre, după ce a filmat, alături de Giulia Nahmany și de actori cunoscuți la nivel international, comedia romantică "Love by Design".

Proiectul a adus-o pe actrița din "Dr Quinn" pentru prima dată în România, în toamna anului trecut.

"Nu ştiam la ce să mă aştept. Mi se părea atât de departe... Am descoperit însă locuri minunate, o echipă de oameni profesionişti care m-au făcut să arat mai bine decât în orice alt film de până acum. La Bucureşti sunt hoteluri minunate, iar restaurantele foarte bune. Totul este frumos în România", a declarat Jane Seymour într-un interviu acordat la Newport Beach Film Festival. 

În filmul "Love by Design", ce va avea premiera în cinematografele din România pe 31 octombrie, Giulia Nahmany interpretează rolul principal. Co-producţia româno-americană a fost filmată la Bucuresti, New York şi în localităţi din Transilvania precum Sighişoara, Saschiz şi Biertan.

giulia-nahmany-jane-seymour.jpg

Giulia şi Jane joacă în pelicula regizată de Michael Damian
Foto: Agenţia Mondenă de Presă

Giulia joacă rolul lui Danielle Luca, o tânără a cărei viaţă se schimbă rapid când Vivien Thompson (Jane Seymour), redactorul-şef al unei faimoase reviste de modă din New York, o concediază din postul de fashion editor, ea fiind nevoită să se întoarcă acasă, în România, unde porneşte într-o călătorie de redescoperire, ajungând ulterior o femeie puternică, celebră şi apreciată în domeniul modei.

Regia este semnata de Michael Damian, cel care a jucat în renumitul serial “Tânăr şi neliniştit”.

Filmul pune în valoare România la nivel internaţional prin locurile superbe în care a fost turnat şi va fi lansat în cinematografele din ţară pe 31 octombrie.

Jane Seymour a revenit în Romania în vara trecută pentru filmările la pelicula "High Strung", care va avea premiera anul viitor. Alături de Jane din distribuţie mai face parte şi actriţa Maia Morgenstern.

afis_love_by_design.jpg

Afişul filmului "Love By Design"

"Regizorul Michael Damian, cel cu care am lucrat la «Love by Design», mi-a propus un rol principal şi în filmul «High Stung», care s-a filmat tot în România. Se fac foarte multe filme acum în România. Au locaţii foarte frumoase", a mai adăugat Jane Seymour.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5