Jamie Foxx se face ”vânător de vampiri” la 53 de ani. Actorul a semnat un contract cu Netflix

jamie_foxx.jpg

Jamie Foxx a acceptat să joace într-un film cu vampiri care va fi lansat în 2021
Jamie Foxx a acceptat să joace într-un film cu vampiri care va fi lansat în 2021
Citeste tot despre: 

Actorul Jamie Foxx se face ”vânător de vampiri” la 53 de ani. Actorul, care acum are 52 de ani, a semnat un contract cu Netflix pentru 2021 și a acceptat rolul din filmul ”Day Shift” regizat de JJ Perry. Anunțul oficial a fost făcut recent și personajul lui Foxx va fi cel al unui tată care muncește din greu să își crească fiica de opt ani.

Este oficial! Actorul Jamie Foxx se face ”vânător de vampiri”. Actorul, de 52 de ani, a semnat un contract cu Netflix pentru 2021 și a acceptat rolul din filmul ”Day Shift” regizat de JJ Perry. Personajul lui Foxx va fi cel al unui tată care muncește din greu să își crească fiica de opt ani. Foxx va fi un simplu curățător de piscine în timpul zilei, care noaptea se transformă într-un vânător de vampiri. Scenariul filmului este semnat de Tyler Tice. Producătorii Chad Stahelski și Jason Spitz vor colabora cu 87Eleven Entertainment și cu Shaun Redick și Yvette Yates Redick.  Shaun Redick a explicat că ”Day Shift este un film plin de acțiune, care te ține cu sufletul la gură. Este o combinație de acțiune, pericol și comedie montate admirabil într-un decor impregnat de mitologie. Cel mai bun actor pentru rolul principal este Jamie Foxx”. Jamie Foxx, care are în prezent 52 de ani a mai colaborat cu Netflix la proiecte precum ”Project Power” și ”They Cloned Tyrone”.

A avut o relație de șase ani cu Katie Holmes

Actrița Katie Holmes (41 de ani) s-a despărțit de actorul și cântărețul Jamie Foxx (52 de ani) în a doua jumătate a anului trecut. Fosta soție a lui Tom Cruise, Katie Holmes, a pozat o singură dată împreună cu Jamie Foxx pe covorul roșu: la Met Gala, anul acesta, în luna mai 2019. Prima dată au fost văzuți împreună la un eventiment din East Hampton, New York, în 2013, însă Jamie a negat cu înverșunare, la vremea respectivă, că ar avea o legătură amoroasă cu Katie. Relația lor secretă a durat nu mai puțin de șase ani, departe de ochii presei.

Citește și:

Katie Holmes şi Jamie Foxx se căsătoresc. Unde vor să ţină ceremonia

Jamie Foxx, rol nou într-un film regizat de Quentin Tarantino!

Jamie Foxx unul dintre cei mai bine cotați actori de la Hollywood

Jamie Foxx și-a început cariera în 1989, când s-a alăturat unui club de actori care spuneau glume într-un bar. A jucat în filme precum ”Pușcași marini”, ”Fete de vis”, dar și seriale de succes, precum ”Miami Vice”, și chiar a avut propriul său show, ”The Jamie Foxx Show”, timp de cinci ani, până în 2001. A câșticat un premiu al Academiei, un Golden Globe și un Grammy, iar acum este prezentatorul și producătorul emisiunii ”Beat Shazam”.

Loading...

Citește și

  • Robert Downey, JR. şi Jamie Foxx fac din nou echipă într-un nou film de comedie, inspirat din hit-ul verii lui 2009, "The Hangover", informează www.femalefirst.co.uk.

  • Dezvăluiri incendiare! Katie Holmes este însărcinată în 3 luni cu Jamie Foxx. Cel puţin aşa susţine “Star Magazine”. Cei doi s-ar fi căsătorit deja în secret, potrivit unor surse apropiate cuplului.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1