Jamie Foxx, însoţit de fiica lui la premiile BET! Cât de frumoasă este Corinne

jamie-foxx-fiica-corinne.jpg

jamie foxx si fiica corine la bet awards 2018
Jamie Foxx a fost însoţit de fiica sa la premiile Bet, de la Los Angeles
foto: Hepta

Jamie Foxx (50 de ani) este un tată mândru! La premiile BET, organizate în weekend la Los Angeles, actorul a venit la braţul superbei sale fiice, Corinne Foxx (24 de ani). Bruneta e familiarizată deja cu covorul roşu şi bliţurile fotografilor pentru că este fotomodel şi actriţă.

Corinne Foxx are 24 de ani şi este febleţea lui Jamie. Tânăra joacă deja în filme, are o carieră în modelling şi şi-a terminat studiile la Universitatea Southern California.

jamie_foxx.jpg

jamie foxx accident erou
Starul de la Hollywood a salvat un șofer dintr-o mașină cuprinsă de flăcări
Foto: Getty
 

Jamie şi Corinne au păşit împreună pe covorul roşu de la BET Awards. Actorul a avut o ţinută cool, care l-a întinerit cu câţiva ani buni, în timp ce Corinne a avut o apariţie extrem de cuminte. Tânăra a purtat o rochie albă, lungă şi mulată, care i-a subliniat silueta silfidică.

jamie-foxx-fiica-corinne.jpg

jamie foxx si fiica corine la bet awards 2018
Jamie Foxx este super mândru de fiica sa
foto: Hepta

 

Actorul mai are o fiică de 8 ani din relaţia cu Kristin Grannis. Mezina se numeşte Annalise şi petrece foarte mult timp alături de actor, semn că Jamie şi Kristin au rămas în relaţie bune. În prezent, Jamie se iubeşte cu actriţa Katie Holmes.

 

 

 

 

 

loading...
Loading...

Citește și

  • Actorul a reuşit să obţină rolul din cel mai nou lungmetraj al regizorului - «Django Unchained».

  • Mike Tyson

    Actorul american Jamie Foxx îl va interpreta pe Mike Tyson într-un nou film biografic, intitulat "Champion", pentru realizarea acestui rol fiind necesare efecte speciale precum cele folosite pentru Brad Pitt în lungmetrajul "Strania poveste a lui Benjamin Button", informează contactmusic.com.

  • Cel mai nou cuplu de la Hollywood nu mai este, de fapt, atât de nou. Katie Holmes şi Jamie Foxx au fost suprinşi de paparazzi, ţinându-se de mână, astfel că zvonul că cei doi ar fi împreună, s-a răspândit foarte repede. La fel de repede au apărut şi confirmările. Surse din anturajul celor doi spun că relaţia datează de mai bine de un an.

  • Mari surprize în lumea vedetelor! Actorii Katie Holmes şi Jamie Foxx şi cântăreţii Gwen Stefani şi Blake Shelton, s-ar fi căsătorit în mare secret. Nu au vrut să fie deranjaţi de presă şi de fani la nuntă.