Jamie Foxx, acuzat că ar fi agresat sexual o femeie. Reacţia actorului

jamie-foxx.jpg

jamie foxx eveniment new york
Jamie Foxx a depus o plângere împotriva femeii pentru răspândirea de informaţii false
foto: Hepta

Un nou scandal sexual la Hollywood. De data aceasta, în centrul atenţiei se află Jamie Foxx. O femeie îl acuză pe actor de agresiune sexuală şi spune că acesta ar fi lovit-o cu organul genital peste faţă, după ce ar fi refuzat să-i facă sex oral.

Fapta s-ar fi petrecut în urmă cu 16 ani, în 2002, la Las Vegas. Actorul, în vârstă de 50 de ani, neagă acuzaţiile aduse şi spune că “fapta” a fost inventată. Avocatul actorului a declarat pentru TMZ că Jamie colaborează deja cu Poliţia din Las Vegas şi că a depus o plângere împotriva femeii pentru răspândirea de informaţii false. Avocatul a mai spus că în anul 2002 nu s-a înregistrat nicio plângere cu numele clientului său.

Presupusa victimă le-a povestit poliţiştilor că în 2002 a mers împreună cu o prietenă la o petrecere organizată în casa actorului din Las Vegas. Acesta ar fi încercat să o convingă să-i facă sex oral. Femeia a refuzat, iar actorul ar fi lovit-o cu penisul peste faţă. După incident, unul dintre prietenii lui Jamie i-ar fi spus tinerei să plece de la petrecere. Aceasta a mai spus că a doua zi a mers la spital pentru tratament, întrucât a avut un atac de panică sever.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

loading...
Loading...

Citește și

  • Bombă cu ceas la Hollywood! Jamie Foxx (45 de ani) şi Katie Holmes (34 de ani) par să formeze cel mai nou cuplu de peste Ocean, au confirmat mai multe surse pentru revista americană „In Touch”.

  • Mike Tyson

    Actorul american Jamie Foxx îl va interpreta pe Mike Tyson într-un nou film biografic, intitulat "Champion", pentru realizarea acestui rol fiind necesare efecte speciale precum cele folosite pentru Brad Pitt în lungmetrajul "Strania poveste a lui Benjamin Button", informează contactmusic.com.

  • Morgan Freeman a fost acuzat că ar fi hărțuit mai multe femei în mod verbal și fizic. Actorul ar fi adresat mai multe cuvinte neadecvate unor femei care au făcut dezvăluiri în exclusivitate pentru CNN. O asistentă tânără de pe platourile de filmare al unui film în care el a jucat a mărturisit că lunile în care ea a lucrat pentru ecranizarea filmului „Going in style (jaf cu stil)” au fost pentru ea un calvar deoarece a fost agresată.

  • Cotidianul New York Times a publicat miercuri seara mărturiile a două femei agresate sexual de candidatul republican la președinția SUA, Donald Trump. Stafful de campanie al lui Trump a dezmințit articolul de presă, spunând că totul este o "ficţiune".