Jada Pinkett Smith: «N-am vrut niciodată să mă mărit»

will-smith-jada-pinkett-smith-.jpg

will smith si jada pinkett smith mai 2003
Will Smith şi Jada Pinkett sunt căsătoriţi de 21 de ani. Actriţa a povestit că n-a vrut niciodată să se mărite
Foto: Guliver/ Getty Images

După Will Smith (50 de ani), a venit rândul rândul Jadei Pinkett Smith (47 de ani) să facă dezvăluiri despre căsnicia lor de aproape 21 de ani. O căsnicie care este departe de a fi perfectă. Actriţa a declarat că n-a vrut niciodată să se mărite, iar prima sa sarcină a fost un calvar.

Jada Pinkett Smith are o emisiune online, numită “Red Table Talk”, iar recent invitaţii ei au fost soţul Will Smith şi cei doi copii, potrivit Daily Mail. Emisiunea s-a transformat într-o confesiune, Will şi Jada au izbucnit în plâns, iar Willow şi Jaden au asistat uimiţi la dezvăluirile părinţilor. Deşi au pozat mereu în cuplul perfect, cei doi actori au trecut printr-un impas şi au fost cât pe ce să se despartă. Citeşte aici ce a declarat Will Smith despre mariajul cu Jada Pinkett Smith.

Jada Pinkett Smith: «N-am vrut niciodată să mă mărit»

Jada şi Will sunt căsătoriţi de 21 de ani şi au împreună doi copii: Willow şi Jaden. Actriţa de 47 de ani a declarat că nu şi-a dorit niciodată să se mărite şi că a plâns non-stop în ziua în care s-a măritat.

“Pur şi simplu ştiam că nu vreau să mă mărit niciodată. Atunci eram însărcinată cu Jaden. Primul trimestru de sarcină a fost oribil, iar eu eram atât de supărată că trebuie să mă ocup de o nuntă. Am plâns pe tot parcursul ceremoniei. Pur şi simplu nu sunt de acord cu acest concept numit mariaj. N-am fost şi nu sunt nici acum. Până când moartea ne va despărţi este real pentru mine, însă toate ideile şi regulile alea…Titlu ăsta de «nevastă»…Pur şi simplu nu simt asta. Nu e pentru mine”, a declarat Jada în emisiunea “Red Table Talk”, potrivit Daily Mail.

Jada a mai declarat că s-a căsătorit şi din cauza presiunii exercitate de mama sa, Adrienne Banfield Norris. În emisiune a fost prezentă şi soacra lui Will Smith, care i-a cerut scuze fiicei sale. “Îmi pare rău că nu ţi-am respectat dorinţa. Am fost egoistă. Mi-a fost teamă că nu o să am parte de acest moment cu fiica mea, moment în care se căsătoreşte… mai ales că este singurul meu copil. Nunta a fost oribilă. Jadei îi era rău, era irascibilă. Nu a cooperat cu nimic. Era chiar în perioada în care avea toate acele greţuri matinale”, a declarat mama Jadei.

 

Loading...

Citește și