Jada Pinkett i-a zis în faţă lui Will Smith că l-a înşelat. Bărbatul cu care a avut o relaţie e un rapper faimos

untitled-1_copy.jpg

Jada Pinkett şi Will Smith cred că ”aventura” nu a făcut decât să le întărească ”mariajul cu probleme”

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

După ce a dezminţit aventura cu rapperul August Alsina (27 de ani), Jada Pinkett Smith i-a spus în faţă soţului ei că l-a înşelat. Will şi Jada au filmat dezvăluirea şi au postat-o sâmbătă pe Internet.

Şi-au şocat definitiv admiratorii! Toată lumea îi privea pe Will (51 de ani) şi pe Jada (47 de ani) ca formând cuplul perfect.  Au în conturi peste 250 de milioane de dolari şi sunt părinţii lui Jaden (22 de ani) şi Willow (19 ani), doi copii minunaţi. 
În urmă cu o săptămână, rapperul August Alsina (27 de ani) a povestit că a avut o relaţie amoroasă cu Jada, în 2017, şi că Will Smith şi-a dat acordul ca ei să se iubească. Jada a dezminţit imediat informaţiile, însă iată că sâmbătă a avut loc o răsturnare dramatică de situaţie. Will şi Jada s-au aşezat la masă şi au avut o discuţie (n.r. pe care au înregistrat-o şi au difuzat-o pe contul lor de Facebook) deschisă. 
Jada i-a spus că ”aventura s-a întâmplat când eram separaţi. La vremea respectivă totul se terminase între noi. Tu aveai relaţia ta şi mi s-a părut firesc să fac şi eu acelaşi lucru cu August”. Will a replicat cu gura căscată: ”o relaţie?” şi Jada i-a spus că era rănită, suferea enorm din cauza lui Will şi avea nevoie de alinare. 

uaantitled-1_copy.jpg

Scandal în cea mai solidă căsnicie de la Hollywood din cauza rapperului de 27 de ani August Alsina!

Cu lacrimi în ochi, Will i-a spus că, pe când erau separaţi, era convins că nu va mai vorbi cu ea niciodată şi că e un miracol că au reuşit să salveze căsnicia. Jada a continuat explicând că August nu era genul de bărbat care distruge căsnicii, pentru că la vremea respectivă între ea şi Will nu mai era absolut nimic. La finalul discuţiei cei doi s-au împăcat.

August Alsina a recunoscut că a suferit enorm după ce Jada i-a dat papucii, iar rapperul 50 Cent, care şi-a dat cu părerea vizavi de ”pătratul amoros” s-a ales cu o înjurătură din partea lui Will. Will şi Jada sunt căsătoriţi din 1997. El a mai fost însurat cu Sheree Zampino (1992-1995) şi mai are un fiu, Trey, de 27 de ani.

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul