Jackson: "Madonna mă iubea fiindcă mă invidia"

Michael Jackson a dezvăluit, într-un interviu acordat în urmă cu nouă ani şi scos la lumină abia în aceste zile, după moartea sa, că Madonna a fost îndrăgostită de el, dar că idealul lui în materie de femei a fost Prinţesa Diana.

Materialul video, în care megastarul vorbeşte cu unul dintre prietenii săi, rabinul Shmuley Boteach, urmează să fie difuzat la televizor, în cursul acestei săptămâni.
Michael Jackson afirmă că niciodată nu a fost atras de Madonna.
„Cred că ea era îndrăgostită sincer de mine, însă eu nu eram îndrăgostit de ea. A făcut o grămadă de lucruri nebuneşti. Ştiam că nu avem nimic în comun. Nu este sexy deloc. Cred că a fi sexy vine din inimă în felul în care te prezinţi celorlalţi", spune Michael în interviu, citat de entertainmentwise.com.
El mai susţine că admiraţia celor din jur provine din invidia pe care o provoacă o anumită persoană.
„Te admiră şi ştiu că eşti deosebit pentru că sunt invidioşi, pentru că vor să fie în locul tău. Madonna este unul dintre aceşti oameni. Este invidioasă. Este femeie şi cred că asta o deranjează. Publicul leşină pentru mine şi mă adulează, iar ea nu are parte de aşa ceva", continuă artistul.
Michael Jackson crede, în schimb, că Prinţesa Diana era femeia perfectă pentru el.
„Era foarte specială, foarte feminină şi având clasă. Era cu siguranţă tipul meu; şi mie nu-mi plac cele mai multe fete", precizează regretatul muzician.
Madonna şi Michael Jackson au devenit prieteni în urmă cu aproape douăzeci de ani şi au apărut împreună la câteva evenimente mondene, inclusiv la ceremonia premiilor Oscar din 1990.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1