Jackie Chan şi-a luat avion de 20.000.000 $

Ultima actualizare:

    Celebrul erou al filmelor de arte marţiale mai are un aparat de zbor
Celebrul erou al filmelor de arte marţiale mai are un aparat de zbor

La averea sa de 140 de milioane de dolari, Jackie Chan şi îşi permite orice! Celebrul actor Jackie Chan şi-a luat recent un avion de lux pe care a dat 20 de milioane de dolari. El mai are deja o aeronavă.

Este înnebunit după avioane! Celebrul erou al filmelor de arte marţiale, Jackie Chan, în vârstă de 61 de ani, din Hong Kong, nu concepe să se deplaseze decât cu aeronava personală. Recent el şi-a cumpărat un avion Embraer Legacy 500, de care este foarte încântat. “Modelul Legacy 500 asigură un maxim confort şi un minim consum de combustibil”, spune Marco Tulio Pellegrini, preşedinte şi director general al companiei braziliene care a produs aparatul de zbor. Chan este ambasadorul firmei după ce a cumpărat primul său avion model Embraer Legacy 650 în 2012.

Starul îl pilotează
Starul îl pilotează

“Pe cel vechi îl folosesc pentru călătorii transoceanice. Pe cel pe care mi l-am luat acum îl voi utilize pentru zboruri mai scurte. Sunt mândru de el, este o adevărată bijuterie, o operă de artă”, a spus actorul expert în arte marţiale. “Legacy 650 mi-a adus experienţe fantastice şi mi-a permis să fac acte filantropice în întreaga lume. Legacy 500 va deveni casa şi biroul meu”, a mai spus starul. 

Noul avion este construit din cele mai bune materiale. Înăuntru, scaunele sunt confecţionate din piele naturală şi sunt cât se poate de confortabile. Se pot transforma în paturi comode, inclusiv scaunele piloţilor. În avion pot să călătorească 12 pasageri. Aparatul de zbor este echipat cu motoare Honeywell HTF75000E şi atinge înălţimea maximă de 13.700 de metri. Atinge viteza maximă de 275 de metri pe secundă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net