Jack Nicholson, în ce hal te-ai îngrăşat!

15_foto1-3-col-gettyimages-925087990.jpg

Mănâncă tot timpul
Foto: Guliver Getty Images

Nu mai seamănă cu chipul său din filme! Jack Nicholson s-a îngrăşat atât de rău, încât e greu de recunoscut. Recent, starul a fost tratat ca şi când ar fi fost o persoană oarecare la un meci de baschet.

Actorul Jack Nicholson, de 80 de ani, a avut neplăcuta surpriză de a i se cere biletul de intrare la Staples Center, din Los Angeles, ca şi când ar fi fost un om necunoscut. Alţi spectatori de la meciul de baschet pe care a fost să-l vizioneze au rămas uimiţi când l-au vâzut tratat fără respect. Starul e aşa de gras, încât multă lume nu l-a mai recunoscut. 

Starul are probleme grave şi cu memoria

Nici nu este de mirare că burta i s-a făcut aşa de mare, fiindcă pe tot parcursul partidei de baschet a înfulecat sandvişuri. Fanii au observat cu mare îngrijorare că Nicholson nici nu se mai poate scula de pe scaun de gras ce e. Trebuie să facă eforturi uriaşe pentru a se ridica de jos. Actorul, care are o avere de 400 de milioane de dolari, a început să aibă şi pierderi de memorie din cauza kilogramelor în plus.

Zoom
Face eforturi uriaşe să se scoale de pe scaun din cauza burţii mari

 

Cel puţin aşa se zvoneşte că l-au avertizat medicii. Însă starul nu ia nici o măsură ca să slăbească. Se îndoapă în continuare cu mâncare, fără oprelişti. Faimosul actor a renunţat chiar să mai joace în filme, fiindcă nu mai ţine minte replicile. 

Starul a ales să se pensioneze după peste cinci decenii de carieră glorioasă. În prezent, Jack Nicholson este singur. A fost însurat cu Sandra Knight, din 1962 până în 1968, şi a avut relaţii cu Anjelica Huston, între 1973–1990, Rebecca Broussard, între 1989–1994, şi Lara Flynn Boyle, între 1999-2001.

Click spune

Unul dintre cei mai faimoşi actori de la Hollywood, Jack Nicholson, a fost nominalizat de 12 ori la premiile Oscar. A câştigat 3 trofee Oscar pentru rolurile din “Zbor deasupra unui cuib de cuci” (1975), “Mai bine nu se poate” (1997) şi “Cuvinte de alint” (1983). Printre alte filme de mare succes în care a jucat se numără: “Poştaşul sună întotdeauna de două ori”, “Chinatown”, “Cârtiţa”.

loading...
Loading...

Citește și