J lo, Blake Lively şi Gigi Hadid, printre cele mai sexy apariţii de la Met Gala 2018

fffwef.jpg

met gala rochii sexy
J lo, Blake Lively şi Gigi Hadid, printre cele mai sexy apariţii de la Met Gala 2018
foto: Hepta

Cea mai aşteptată petrecere a anului din America a avut loc aseară, la Muzeul Metropolitan din New York. Vedetele s-au întrecut în ţinute care de care mai extravagante şi au stârnit valuri de admiraţie.

Covorul de gală a devenit neîncăpător pentru sutele de vedete prezente la Met Gala.

andreea.jpg

andreea diaconu
Andreea Diaconu este un model cu mare succes peste Ocean
Foto: instagram
 

Anul acesta, tema evenimentului a fost “Hainele de duminică”, o aluzie la expoziţia “Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination” (Trupuri paradisiace: Moda şi Imaginaţia catolică) de la Institutul Costumului. Aşa că vedetele s-au conformat, iar rochiile au fost decorate cu crucifixuri, mărgele sau pene. Unele au avut pe cap accesorii asemănătoare cu coroanele purtate de Fecioara Maria, iar altele au vrut să reproducă haloul îngerilor şi al sfinţilor.

hepta_3568717.jpg

met gala rochii sexy
Blake Lively
foto: Hepta

 

Blake Lively a impresionat audienţa într-o ţinută Versace, cu o trenă imensă. Rochia de culoare roşu burgundi avea un corset bătut în mărgele şi pietre preţioase, la care s-a lucrat peste 600 de ore. Broderia de pe trena lungă de câţiva metri era impresionantă, iar coafura, machiajul şi accesoriul de pe cap completau ţinuta cu nota regală.Transparenţele de pe coapse şi şolduri, care urcă până în zona taliei, te fac să te întrebi, evident, dacă Blake purta sau nu lenjerie intimă. Frumoasa actriţa n-a fost însoţită de soţul ei la eveniment.

hepta_3568740.jpg

met gala rochii sexy
Jennifer Lopez
foto: Hepta

 

La fel de sexy a fost şi Jennifer Lopez, care a venit la braţului iubitului ei, Alex Rodriguez. Cântăreaţa a purtat o rochie semnată Balmain, cu o trenă din pene. Rochia cu despicătură înaltă îi lăsa la vedere picioarele sexy. Artista a optat pentru un machiaj dramatic cu gene false şi o coafură wet look perfectă.

hepta_3568747.jpg

met gala rochii sexy
Gigi Hadid
foto: Hepta

 

Gigi Hadid a arătat fenomenal într-o rochie vaporoasă, cu o crăpătură sexy pe picior. Dacă în 2017 a mers pe mâna designerului Tommy Hilfiger, acum fotomodelul a ales o ţinută Versace.

hepta_3568570.jpg

met gala rochii sexy
Rosie Huntington-Whiteley
foto: Hepta

 

Rosie Huntington-Whiteley a avut o apariţie angelică. Frumoasa logodnică a actorului Jason Statham a strălucit într-o rochie aurie, semnată Ralph Lauren.

Biletele pentru acest eveniment costă între 30.000 de dolari şi 275.000 de dolari pentru o masă.

 

Loading...

Citește și